Sivut

keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Muutama purupaali


Eilen saapuivat tilaamani purupaalit eli yhteensä 1500 kg kuiviketta. Tilasin paaleja kaksi lavaa, joissa kummassakin on 30 paalia. Paaleilla on painoa 25 kg/paali, eli ovat hieman kookkaampia kuin thän asti käytössä olleet Hankkijan pölkky paalit. Tällä määrällä tullaan selviämään ainakin seuraavat pari vuotta, eli ihan hetkeen ei Pölkkyä tulla uudelleen kanilassa näkemään.

Purupaalit tilasin US WOODin sivuilta, joilta saa kätevästi tilattua ja maksettua tarvetsemansa määrän purua. Vähimmäistilausmäärä on yksi lavallinen (30 paalia), eli ihan parin kanin omistajan ei tietenkään kannata tuolta lähteä tilaamaan. Siinä vaiheessa kun purua kuitenkin joko kanien tai muiden eläinten takia kuluu enemmän, on kannattavaa tilata isompia määriä kerralla.

Hintaa puruille tuli 525€, josta 166€ oli kuljetuksen osuus. Itse haettuna olisi siis ollut huomattavasti edellisempaa. Kuitenkin kuljetus mukaan laskettunakin purun kilohinta on halvempaa kuin Pölkky paaleissa, jotka tietenkin pitäisi vielä Hankkijalta hakea. Oman tilaukseni jälkeen paalilavojen hinta on nähtävästi noussut 10€, mutta pahan hintaista se ei kuitenkaan edelleenkään ole. Toimituksen hinta määräytyy tilaajan sijainnin perusteella, eli hinta vaihtelee sen mukaan missä asuu. Ainakin tälle suunnalle toimitus tapahtui nopeasti, sillä purut tulivat heti seuraavana päivänä kun maksu näkyi.

Käyttöön puru ei ole vielä päässyt, mutta hajonneista paaleista pursunneesta purusta päätellen on ihan laadukkaan oloista tavaraa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)