Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2016

Kauniit tyttöset


Uuden marsuhäkin lisäksi tuli tilattua hieman juomapulloja ja kivan värinen kuljetusboksi. Nämä tilasin Peten koiratarvikkeesta. Hinnoiltaan Peten koiratarvike on toki kalliimpi kuin Zooplus, mutta sieltä saa tilaamansa tavarat muutamassa päivässä. Ulkomailta tilatessa kun pakettia saa pidempään odotella. Nytkin kun pulloista oli pulaa, niin äkkiä sai tilanteeseen helpotusta. Peruspulloja tilasin viisi ja lisäksi kaksi minipulloa matkapulloiksi. Nytkin kun Porin näyttelyt lähestyvät, niin tulee pulloille tarvetta. Uudelle kuljetusboksille ei varsinaista tarvetta ollut, mutta pitkään olen haaveillut jostakin hienomman värisestä kuin nykyiset ovat. Tällä kelpaa kuljetella kaneja, vaikka juuri niihin näyttelyihin.

Misty Day "Misty"
Myrtle Snow "Myrtti"

Tarkoitus oli kuvata poikasia, mutta kameran eteen päätyi aivan muita kaneja. Alkuviikosta olen sentään päivisin välillä kotona, joten useampana päivänä ehdin kaneja kuvata. Jos vaan aikaa riittää, voisin yrittää ottaa kaikista kaneista pitkästä aikaa kunnon kuvat. Yleensä näin syksyisin olen koko porukan koittanut läpi kuvata.

Viikko sitten palautuneet tytöt ovat kotiutuneet tänne hyvin ja tänään muttivat Saagan ja Siirin naapuriin. Tarkoituksena on siis myöhemmin yrittää saada kaikki neljä samaan asuntoon. Laumalle kun voisi tarjota enemmän tilaa talvella. Jos elävät kahtena parina, tilan koko luonnollisesti puolittuu. Murrosikä tytöillä alkaa painaa päälle ja pientä kinaa niiden välillä on ollut, joten saapa nähdä hyväksyvätkö koskaan vielä kahta uutta otusta laumaansa.

En lähtenyt tytöille ihmeellisempiä nimiä keksimään, vaan virallisista nimistä lyhensin kutsumanimiksi Myrtin ja Mistyn. Näillä tyttöjä tuli poikasinakin kutsuttua. Mahdollisesti tytöt pääsevät mukaan marraskuun näyttelyihin, sillä tuntuisivat olevan aika hyvässä lihaskunnossa ja turkitkin on hyvän näköiset. Tatuoinnit niille pitäisi tosin ensin tehdä, sillä poikasena pääsi jotenkin tatuoiminen jäämään.

Myrtin ja Mistyn lisäksi kuvattavaksi pääsivät tyttöjen uudet naapurit, eli Saaga ja Siiri. Ennen kuvaamista tytöt pääsivät karkaamaan ja juoksivat innoissaan pitkin pihaa. Kuvissa ovatkin sitten vähän kiukkuisen näköisiä, kun hauska karkureissu keskeytyi. Nämä olisi myös tarkoitus ottaa mukaan näyttelyihin, tatuoinnitkin kun löytyy jo korvista valmiina.

Birchen Amurensis "Saaga"
Lagerta "Siiri"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)