Sivut

torstai 20. lokakuuta 2016

Kalenteritytöt


Suomen Lemmikkikanit ry järjesti syksyllä jälleen kuvakilpailun, jonka tarkoituksena on saada materiaalia kanikalenteriin. Kilpailuun osallistuneet kuvat olivat yhdistyksen Facebook sivulla äänestettävinä ja niistä eniten ääniä (eli tykkäyksiä) saaneet pääsivät kalenteriin. Tällä tavoin valitaan puolet kalenterin kuvista, loput valitsee yhdistyksen johtokunta.

Kilpailu taidettiin järjestää nyt kolmatta kertaa, mutta aina ennen on päässyt kilpailuun osallistuminen jäämään. Tällä kertaa mukana oli kuitenkin kuvia omistakin kaneista, siskoni kuvaamina. Näistä kuvista yksi onnistukin keräämään mukavasti tykkäyksiä ja pääsemään kalenteriin. Kuva on siis tämä Hilman, Wendyn ja Nessun sisaruskuva, joka blogissakin on kesällä esillä ollut. Hieno kuvahan tuo onkin (kun ei itse otettu ole, niin voi hyvin kehua), mitä nyt taustalla paistava aurinko ehkä hieman häiritsee.


Kanikalenterin voi tilata Suomen Lemmikkikanit ry:n sivuilla olevasta kaupasta ja hintaa sillä näyttää olevan 11€. Kalenterin sivut ovat A4 kokoa eli kyseessä on ihan normaalikokoinen kalenteri, johon saa hyvin merkintöjä kirjoitettua. Meidän tyttöporukan lisäksi kalenterissa esiintyy monta muuta suloista kania.


1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä ihana kuva! Kurkkasin jokin aika sitten kalenterin läpi ja oli kiva huomata, että sinne oli päätynyt monia kuvia joita itsekin äänestin - muun muassa tuota pörröjengin kuvaa :) ♥

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)