Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Paljon kuvia, vähän asiaa

Aivan ensimmäisenä pääsee esille muutama tilauskuva viime viikolta, jotka ilmestyi kameraan sillä välin kun olin itse töissä. Näissä esiintyy vanhempia poikasia, sekä hienossa talvikarvassa oleva Domi.

Leijoliinit

Murun pojat asuvat edelleen laumassa, mutta ihan lähipäivinä niillä on edessä muutto muualle. Ovathan pojat jo lähes luovutusikäisiä, joten alkaa olemaan aika opetella itsenäistä elämää. Kun laumassa on myös pienempiä poikasia, on isommat hyvä siirtää pois tai muuten ovat mukana kilpailemassa maidosta.


u. Laughing Jack
u. Jeff The Killer
Fionan poikue

Fionan poikaset ehdin nipin napin kuvata vielä ennen pimeää. Samalla kaikki saivat myös tatuoinnit korviinsa. Huomenna porukka tulee luovutusikään ja voivatkin sitten alkaa muuttaa uusiin koteihin sitä mukaa kun sopivia koteja löytyy. Piakkoin alkaa myös kotiin jäävän poikasen Siirin totutus Saagaan. Jos hyvin käy kaksikko asuu yhdessä talvikauden alkaessa.

n. Cassiopeia
n. Andromeda
u. Phoenix
n. Lagerta "Siiri"
n. Columba
u. Scorpius
u. Dorado


Viikonloppuna Saaga jatkoi esteiden parissa ja tällä kertaa jopa meni niistä yli. Ensimmäisellä kerralla tyttö oli valjaissa, mutta ei suostunut ylittämään yhtäkään estettä ohjattuna. Tällä kerralla kokeiltiin toista lähestymistapaa, joka Saagasta oli mukavampi vaihtoehto. Saaga pääsi vapaaksi aitaukseen, johon laitoin sille yhden esteen. Pari kertaa avustin Saagan esteestä yli, jonka jälkeen siirryin kameran taakse ja jätin tytön itse treenaamaan. Saaga innostuikin hyppimään estettä monta kertaa, joista vain muutama hyppy päätyi kameraan. Kivaa näytti olevan, sillä ennen ja jälkeen estettä lenteli iloloikkakin. Tästä yritetään jatkaa jälleen eteenpäin, josko Saaga vielä suostuisi valjaissakin hyppimään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)