Sivut

perjantai 12. elokuuta 2016

Saapuja ja lähtijä


Rääsyn perässä myös Sulo saapui viime viikonloppuna pysyvästi takaisin tänne. Vielä hetken sillä on myös Justus kaverina, joka vuorostaan tuli kesälomaa viettämään. Pian Justus kuitenkin lähtee takaisin omaan kotiinsa ja Sulo saa opetella elämään yksinään. Rääsyn kanssa en sitä enää yhteen viitsi laittaa, kun luultavasti ovat jo toisistaan vieraantuneet ja Rääsy on tyytyväinen Bumban seurassa. Muutakaan kanikaveria ei Sulolle ole tiedossa. Sulolta löytyy jo pallit ja vaikka se ei vielä henkisesti sukukypsä olekaan, ei siihen enää kauaa kestä. Turha siis enää tässä vaiheessa Suloa toisen pojan kanssa yhdistää, kun erotus kuitenkin olisi pian jo edessä. Naapurihäkin kanikaverit saavat riittää Sulolle.

Kokoa Sulolla on mukavasti, vaikka kauas sekin jättien ihannemitoista tulee jäämään. Omaan käyttöön kuitenkin oikein sopiva. Rungoltaan poika on vielä varsin solakka. Hieno kani siitä varmasti tulee kun saa massaa kasvatettua. Korvista kokoa löytyykin jo riittävästi.

Korva ottanut hieman osumaa joltakin ruikkijalta
Jostain on välillä myös vähennettävä, sillä etenkin jättiurosten paikkoja on talveksi rajoitetusti. Sebu on pitkin kesää etsiskellyt uutta kotia, kuitenkin ajatuksella että jos sopivaa kotia ei löydy voi Sebu tännekin jäädä. Jo juhannuksen aikoihin Sebulle oli koti tiedossa, mutta haku siirtyi eteenpäin eikä kiinnostuneesta lopulta enää kuulunut mitään. Aloin etsiskellä uutta ottajaa pojalle ja eilen se sitten pääsikin uuteen paikkaan muuttamaan. Sebua odottaa pallien menetys, jonka jälkeen se pääsee asumaan tyttöystävän kanssa yhteen, tilavaan asuntoon. Varmasti Sebu tulee uudesa kodissa viihtymään! Ikävä tulee poikaa, mutta on kuitenkin kiva että se pääsee viettämään "eläkepäiviä" annettuaan täällä panoksensa kasvatukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)