Sivut

tiistai 30. elokuuta 2016

Mehän ei rivissä pysytä!


Fionan seitsemän lasta ovat sen verran vilkkaita, että rivikuvasta on turha haaveilla. Isosta kuvamäärästä tämä oli ainut edes jollakin tavalla siedettävä. Täytynee kuvata porukka vielä myöhemmin uudelleen ja ehkä jopa alustalla joka sopii paremmin vuodenaikaan (porot sentään ei kuvassa näy, lumihiutaleet ainoastaan).

Tämä porukka saakin nyt alkaa itsenäistyä, sillä Fiona äiti siirtyi takaisin aikuisten jättien seuraan. Parin viikon päästä vaavit ovatkin jo valmiita muuttamaan uusiin koteihin. Itselle näistä jää Lacerta (kuvassa keskimmäinen), joka on suosikkejani ollut alusta asti. Kutsumanimikin poikasella on ollut jo pidempään. Siirinä tyttö tullaan tuntemaan jatkossa. Kun sisarukset alkavat ympäriltä harventua, on Siiri tarkoitus saada valkokorva Saagan kaveriksi. Helpointa olisi ollut vaan jättää Siiri emänsä luo ja liittää jättiporukkaan, mutta haluan jättijengiin kuuluvan vain oikeita jättikaneja. Saaga taas kaverin kuitenkin tarvitsee, tyttökaneja kun en yksinään koskaan pidä. Mikäli kaksikon yhteselo alkaa sujua ongelmitta, saattaa porukka saada vielä lisää jäseniä myöhemmin syksyllä.

Lähiaikoina on myös Murun poikasten aika päästä "ryhmäkuvaan". Sen kuvan ottaminen ei ainakaan tule vaikeaa olemaan kun poikasia on vain se kaksi. Poikien kohtaloa olen viime aikoina mietiskellyt ja tullut kuitenkin siihen tulokseen että en kumpaakaan jätä kotiin. Olen jo suunnitellut ensivuoden poikueita, eikä urospoikaselle vain ole minkäänlaista kasvatuksellista tarvetta ja lemmikkikaneja on kanilassa jo riittämiin. Tietenkin jos sopivia koteja ei tunnu löytyvät saattaa suunnitelmat vielä muuttua, mutta näillä näkymin olisi kummallekin tarkoitus löytää kiva koti muualta.

Kohtapuoliin olisi tarkoitus muuten valita parhaimmat linkatut blogit, eli jos oman bloginsa haluaa ehdolle, kannattaa heittää linkkiä mahdollisimman pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)