Sivut

torstai 7. heinäkuuta 2016

Pupukuvia

Sunnuntaina sisko kävi moikkaamassa marsupoikia, jotka täällä edelleen lomailevat. Viikonloppuna ne lähtevät takaisin kotiin ja Elliot pääsee vuorostaan lomalle. Poika kun sai tikit viimein pois kaulasta. Vierailun yhteydessä tuli kanejakin hieman kuvattua, kun kahdestaan on aina helpompi kuvia ottaa kuin yksin.


Piirtopäistä olen halunnut jo pitkään yhteiskuvan ja kivahan siitä tuli. Vasemman raunan Hilma on Wendyä ja Nessua vuoden nuorempi ja sillä on eri isä. Mutta siitä huolimatta erottaa porukan hyvin sisaruksiksi. Emänähän näillä on Nuppu. Väriltään Nuppu on tavallinen madagaskar ja x-kirjavuus poikasille onkin periytynyt isien kautta. Wendyn ja Nessun isä on Julius ja Hilman Justus. Toivottavasti poikassuunnitelmat alkaisivat kohta jo edistyä ja kanilaan saataisiin lisää sinisilmäisiä kirjavia.

Myytäviä belgianjättejä on vielä kolme jäljellä ja niitä myös kuvattiin myynti-ilmoituksia varten. Samalle nurmikolle eksyi myös joku ikivanha kollikissa kaneja ihmettelemään. Belgiapojat sekä nniiden hoitosetä Wellu vaihtoivat hiljattain häkkejä Sebun kanssa, joten nelikko asuu nyt jättikanien rivarissa. Sebu parka on joutunut vaihtamaan nyt jatkuvasti häkkiä, mutta saa nykyisessä asunnossaan olla siihen saakka kun muuttaa uuteen kotiinsa. Pojan piti muuttaa jo juhannuksen jälkeen, mutta hakupäivä on siirtynyt eteenpäin.

Eilen kotiin palautui Rionan veljet, jotka olivat alkukesän kesäkaneina. Yleensä kesäkanipesti kestää syksyyn, mutta näillä oli hieman lyhempi kesätyö. Nyt pojat etsivät lopullisia pysyviä koteja. Kivahan pojat olisi itselläkin pitää, mutta jättipoikien talvipaikkoja on tarjolla vain rajoitetusti. Toki jos sopivia koteja ei löydy, voivat kotiinkin jäädä asumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)