Sivut

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Domi ja Daisy

Monien epäonnistuneien kuvaushetkien jälkeen Domistakin tuli vihdoin ihan kivoja kuvia. Poika on perinyt itsepäisen luonteen emältään Nessulta ja se vetää helposti herneet nenään jos joutuu kuvattavaksi vasten tahtoaan. Yleensä kuvatessa Domi onkin kiukkuisena samassa asennossa, joka harvemmin en erityisen kiva asento. Tällä kertaa poika oli paremmalla päällä ja näyttää kuvissa jopa ihan kanilta.

Ulkona asuvat kanit ruskettuvat herkästi kesäisin ja erityisen hyvin rusketuksen huomaa mustista kaneista. Domikin on nyt aika erikoisen värinen. Se on alkanut vaihtaa päästä karvaa, joten korvia lukuunottamatta pää on musta jaloppu sitten ruskeaa. Pojan hollantilaiskuviota muistuttava x-kirjavuus vielä täyentää kokonaisuuden.

Domi on kaikin tavaoin todella hieno kani ja onkin harmi että se ei ainakaan tänä vuonna jälkeläisiä tule saamaan. Poika on pääsuvusta peräisin, joten suurin osa kanilan pikkukaneista on sille otakin kautta sukua. Toivottavasti tulevaisuudessa pojalle löytyy sopiva morsian. Toki jos jollakin ulkopuolisella naaraalla halutaan joskus Domia uroksena käyttää, voisi astutuspalkkiona Domin jälkeläisen itselle saada.

Myös kanilan nuorimpiin asukkaisiin kuuluva Daisy pääsi kuvattavaksi, joskin eri taustan eteen kuin Domi. Poikasena tyttö kasvoi keskimääräistä nopeampaa vauhtia, mutta nyt kasvu on hidastunut ja Daisy on jopa ikäisekseen melko pieni. Poikueen isäkään ei kyllä kovin iso ole, joten voi olla että Daisy pieneksi jääkin. Tai sitten käy niin kuin Hilman ja Murun kanssa, ja Daisykin ottaa kasvuspurtin vasta puoli vuotta täytettyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)