Sivut

torstai 16. kesäkuuta 2016

Uusi lelu


Viime viikolla ostin kivan pienen action kameran. Monelle saattaakin olla GoPro kamerat tuttuja. Tämä on vastaavan tyylinen, mutta halvempi versio. Kuvassa on siis itse kamera, joka hurjemmassa menossa laitetaan läpinäkyvän kotelon sisään turvaan. Mukana tuli myös runsaasti erilaisia kiinnitysvälineitä, joilla kameran saa mielikuvitusta käyttämällä kiinni lähes mihin vain. Luonnollisesti tämän kokoluokan kamera käyttää minimuistikorttia, jollaisen sain hankittua vasta eilen. Kovin paljon en siis ole kameraa vielä päässyt testaamaan. Kameralla voi ottaa sekä valokuvia että videoita, mutta jälkimmäiseen tämä lähinnä taitaa olla tarkoitettu.

Kameraa tulen käyttämään kyllä muuhunkin, mutta sillä on tarkoitus kuvata myös blogin teemaan sopivia videoita. Aika hauska olisi kiinnittää kamera kaniin (koirillehan myydään oikein erillisiä valjaita kameraa varten), mutta voi olla aika hankala juttu. Itse kamera ei juuri mitään paina, mutta suojakotelon kanssa olisikin sitten jo kania haittaava. Mutta katsotaan mihin tätä tulee vielä käytettyä. Eiköhän jotain kivaa ole blogiin vielä luvassa.

Kamera on sen verran pieni, että se mahtuu hyvin vaikka marsunhäkkiin. Alla onkin pieni video marsuista syömässä. Vähän hämärä tuo marsujen nurkka on, joten varmasti laadukkaampaa materiaalia saa kuvattua kunnon valaistuksessa.1 kommentti:

  1. Ihania marsuja sulla *♡*
    T:uusi lukijasi
    Blogini eekajahipsu.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)