Sivut

torstai 2. kesäkuuta 2016

Pienet prinsessat

French Vanilla "Riona"

Tatooine "Daisy"

Misty Day

Myrtle Snow

Muutama pikkutyttö päätyi kuvattavaksi ja kerrankin tuli vielä kuvattua muualla kuin vain tylsästi pöydän tai muun vastaavan päällä. Onhan aina oma vaivansa kuljettaa poikaset kauemmas kuvattavaksi, mutta kyllä kuvista niin vaan kivempia tulee.

Myrtle ja Misty lähtevät luultavasti ensiviikolla kesäkotiin. Myös niiden veljellä iti olla samat kesäsuunnitelmat, mutta valitettavasti sen kesäkodissa ilmeni niin pahaa allergiaa että poika palasi takaisin jo muutaman päivän kuluttua. Koska poikueesta ensisijaisesti olin tyttöä kotiin jättämässä, laitoin pojan myyntiin ja eilen se muuttikin kivaan kotiin. Perheessä oli jo kaneista kokemusta ennestään, joten ei ainakaan ole vaarana että enää uudelleen joutuisi allergian takia palaamaan. Myös poikueen toinen poika muutti omaan kotiin muutama päivä sitten. Myrtle ja Misty ovat hienoja tyttöjä kumpikin, joten aikanaan tulee olemaan vaikea päättää kumpi jää pysyvästi kanilaan.

Pikkutyttöjen laumassa on innostuttu kovasti kesästä ja lauma on aloittanut valtavat kaivausprojektit häkin kaivelupuolella. Oikeastaan aina vähintään yksi kani on kaivamassa koloa ja välillä kaivelu on jopa tärkeämpää kuin syöminen. Poikaset eivät sentään projektiin osallistu, mutta mielellään kyllä käyttävät tunneleita leikkipaikkoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)