Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Häkki laajenee...

Ihana karvalähtö

Kävikin sitten niin, että heti sunnuntaina kirjoittamani postauksen jälkeen päätinkinkin laajentaa jättien asuntoa vielä lisää. Puutarhaverkkoa oli sopivasti vielä jäljellä 6 metriä, eli juuri  sopivasti kolmea elementtipalaa varten. Näistä kolmesta palasta saikin lisättyä rivin päähän vielä yhden yksiön lisää. Sebun asuminen toisesa häkissä jäi lyhyeksi ja poika sai muutaa takaisin Söpön naapuriin. Tällä kertaa vain toiselle puolelle. Sebun takaisin muuton myötä yksi ulkohäkki jäi peräti tyhjilleen, joten ihan hyvällä mallilla kanien ulkoasunnot ovat. Ensikuun alussa kotiin olisi määrä palata kahden ranskanluppapojan, jotka olivat hieman normalia lyhemmällä kesäkanivierailulla. Ensisijaisesti pojat on ajatuksena majoittaa Söpön kavereiksi, mutta mikäli se ei onnistu on ainakin tyhjä häkki poikia odottamassa.

Jättitytöt ovat viihtyneet hyvin ulkosalla, vaikka kuumuus onkin niitä ja muita kaneja välillä vaivannut. Jäteillä ei vaan järki aina ihan pelaa ja kuumalla säällä ne ahtautuvat mielellään kaikki samaan kasaan, mikä ei välttämättä ole paras tapa viilentyä. Kaivaneet tytöt eivät ihme kyllä ole ollenkaan, mikä tietenkin on positiivinen asia kun häkissä ei pohjaverkkoa ainakaan vielä ole. Jos alkavat isommissa määrin kaivella, täytyy jonkinlaista pohjaa kehitellä ainakin reunoille.


Marsupoikien kesäloma täällä meillä jatkuu ja laitan niistäkin vielä muutaman kuvan tähän samaan postaukseen. Eemeli ja Kasperi eivät virallisesti asu enää yhdessä, sillä alkuvuodesta ottivat muutaman kerran rajusti yhteen. Vieraalla reviirillä olen niitä kuitenkin yhdessäkin valvotusti pitänyt, kun selvästi etenkin Eemeli seuraa kaipaa. Ulkoilu oli niin jännää, että siellä pojat olivat kuin ylimmät ystävykset. Sisällä sentään jonkinlaista uhittelua on puolin ja toisin.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)