Sivut

maanantai 2. toukokuuta 2016

Pikkuiset kanivauvat

Eilen sain kuvattua loputkin vauvakanit. En kuitenkaan viitsi samaan postaukseen laittaa kaikkia kuvia, ettei ihan kilometrin mittaista postausta tule. Tässä postauksessa on siis nuorimpien poikasten kuvat ja myöhemmin tulee kuvat isommista pupuista.

Hallan poikaset

Hallan nelikon oli aika saada nimet, jotka nappasin American Horror Storyn kolmoskaudelta. Tyttöjen nimet on jo kauan ollut kirjoitettuna muistiin, mutta koska pelkästään kahden tytön poikuetta saisi mahdollisesti odottaa vuosia, piti pojillekin jotkin teemaan liittyvät nimet keksiä. Niistä en niin paljon tykkää kuin tyttöjen nimistä, mutta eiköhän nekin menettele.

Poikasissa on aika hauskasti havaittavissa sama ilmiö kuin Hallan sisarusparvessa. Tytöt ovat isoja, jopa ehkä keskivertoa suurempia kuin saman ikäiset poikaset yleensä. Pojat taas ovat ikäisekseen pieniä, vaikkakin muuten hyvässä massassa.

Poikueen tytöt, sekä toinen pojista on menossa kesäkaneiksi muualle. Toisen pojan kohdalla vielä vähän mietin jätänkö sen kotiin siltä varalta että kesäkaneiksi meneviä ei enää raaskita palauttaa vai etsinkö sille kodin jo nyt. Tyttöpoikanen olisi ensisijaisesti poikueesta tarkoitus pitää, mutta uroksellekin voisi kuitenkin olla tulevaisuudessa käyttöä.

u. Spalding
u. Axeman
n. Myrtle Snow
n. Misty Day

Wilman poikaset

Wilman lapset eivät ihan vielä ole nimiä saaneet, vaikka mietinnässä ovat nekin jo olleet. Sukupuolethan näillä on jo tiedossa, joten sen suhteen poikaset olisi mahdollista nimetä koska vaan. Täytyy vaan vielä teemaa miettiä.

Toinen keltaisista poikasista, sekä toinen luonnonharmaista on jääneet hieman kasvussa muista jälkeen, mutta ainakin toistaiseksi ovat kuitenkin vielä hyvissä voimissa. Kuvissa voikin huomata kuinka näillä kahdella on hieman rääsyisempi ulkoasu kuin muilla. Nämä on nyt yöt Wilman kanssa häkkiin lukittuna, jotta varmasti huomaavat kaikki milloin on imetyksen aika. Lisäksi häkki estää isompia poikasia saapumasta paikalle. Joitain päiviä sitten poikaset lähtivät pois pesästä ja alkoivat hengailla isompien seassa. Siinä alkoi olla vaarana että jäävät kokonaan ilman maitoa, kun emo ei enää pystynyt porukkaa salassa pesässä imettämään.

Harmaat ovat varmistuneet chinchilloiksi väriltään, joskin aika vaaleita sellaisia ovat. Sinichinchilla olisi myös mahdollinen väri, mutta ei ne taida kuitenkaan niitäkään olla. Tyttöjä ne valitettavasti kumpikin on (poikaa olisin toivonut), mutta taitaa silti toinen jäädä kotiin. Sen verran kaunis tuo väri on. Sen lisäksi kotiin tai sijoitukseen jää granne poika.

poika
tyttö
poika
poika
tyttö
tyttö
tyttö
poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)