Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2016

Pikkuisen isommat pupulapset

Tässä tulee kuvat myös isommista poikasista, sekä samalla näidenkin nimet on esillä ensimmäistä kertaa. Otin kuvat tylsästi sisällä, sillä en koko päivän häkkejä siivottuani jaksanut enää poikasia ulos viedä. Kuvien tausta ei siis erityisen kaunis ole.

Aadan poikaset

Aadan lapset porskuttavat edelle pystykorvina. Tai ei nuo korvat ihan samanlaiset ole kuin belgianjättivauvoilla, mutta yhtään luppautunutta korvaa ei kuitenkaan ole vielä vastaan tullut. Viileässä elävillä lupparoduilla korvat yleensä laskeutuvat normaalia hitaammin ja voivat vielä luovutusiässäkin olla pystykorvia. Nyt tosin alkaa ilmatkin lämmetä, joten voi olla että luppakorviakin alkaa jättilaumassa esiintyä.

Niminä näillä lapsilla on erilaisia herkkuja, jotka ovat kaikki myöskin Jelly Belly karkkien makuja.

n. Cotton Candy
u. Bubble Gum
u. Toasted Marshmallow
n. Chocolate Pudding
n. French Vanilla "Riona"
n. Cherry Cola
u. Buttered Popcorn

Jättiksen poikaset

Jättiksen kymmenestä poikasesta valkoinen tyttö menehtyi viime viikolla. Poikanen oli aika luiseva, joten mahdollisesti sillä oli ongelmia siirtyä kiinteään ruokaan. Myös kaksi muuta valkoista ovat vähän muita pienempiä ja luisevampia, joten pysyvät mahdollisesti kotona hieman pitempään, elleivät sitten vielä ennen luovutusikää ota muita kiinni massassa. Poikueen rääpäle on ihme kyllä edelleen joukossa mukana. Vaikka se kamalan pieni onkin, on se samalla myös joukon reippaimpia poikasia ja tulee aina innoissaan vastaan kun lauman luo menee.

Poikasten kanssa kävi niin ihmeellisesti, että yksi luonnonharmaista poikasista on "muuttunut tytöksi". Harvemmin näin päin käy, sillä pojat yleensä ovat todella selkeitä erottaa jo hyvinkin nuorena. Mutta ihan positiivinen juttu kyllä tämä sukupuolen vaihdos.

Tämän poikueen nimiteemana on patukat, eli lyhyitä ja ytimekkäitä nimiä. Yleisesti tykkään eniten vähän pitemmistä ja mielellään kaksiosaisista nimistä, mutta nyt välillä jotakin yksinkertaisempaa.

n. Kismet
u. Twix
n. Suffeli
n. Geisha
u. Mars
n. Dumle
n. Fazerina
u. Snickers
u. Da-Capo

1 kommentti:

  1. Onpa niillä kaikilla ihanat nimet! <3 Muutenkin kyllä tosi suloisia muksuja! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)