Sivut

torstai 14. huhtikuuta 2016

Pörröisemmät pupulapset

Vuoden ensimmäinen poikue, eli Wendyn lapset alkavat lähestyä jo luovutusikää. Puolentoista viikon päästähän noille kahdeksan viikkoa ikää pamahtaa täyteen. Japsipoika on alkanut kiriä kasvussa ja senkin uskallan silloin uuteen kotiin luovuttaa. Vielä tosin ei koteja oli pojille tiedossa. Kyselyitä on tullut kyllä, mutta ei oikein potentiaalista kotia ole vastaan tullut. Pikkukaneja jostain syystä kyselee aina ties millaiset ihme ostajat, kun taas jättikaneja kysellään yleensä paljon lupaavamman kuuloisiin koteihin. En sitten tiedä mistä moinen johtuu, luulisi ettei kanin koko vaikuta siihen millainen ihminen siitä kiinnostuu.

Seuraavaksi kuitenkin kuvat Wendyn poppoosta. Ei näistä ole tainnut pääsiäisen jälkeen kuvia blogiin laitettuakaan. Harjakset ovat kaikilla lähteneet kivasti kasvuun ja ovat nättejä pörröpäitä.

u. Mustafar
u. Dagobah
n. Tatooine
Hallankaan poikasista ei ole tullut hetkeen mitään mainittua. Tainnut oikeastaan jäädä niiden kuulumiset siihen syntymään. Tämä poikue tuli juuri tänään kahden viikon ikään ja kävivät ulkona kuvattavina sen kunniaksi. Poikasia oli aluksi viisi, mutta yksi löytyi viikko sitten pesän ulkopuolelta kuolleena. Ikä tuossa vaiheessa oli ihan siinä ja siinä, että olisi voinut selvitäkin yöstä pesän ulkopuolella, mutta valitettavasti nyt oli surullinen loppu. Onneksi aika harvoin näitä vastaavia poikaskuolemia kuitenkin sattuu.

Neljä jäljelle jäänyttä ovat hyvissä voimissa ja ovat ikäisikseen todella reippaita. Silmät poikasilla aukesi jo ajat sitten, vaikka välillä on niitäkin poikueita jotka viivyttävät tätä tapahtumaa ihan viimeiseen asti. Poikueessa on kaksi japanilaista, joista toinen keltamusta ja toinen sinikeltainen, keltamusta japsi perhonen, sekä tuo yksi keltaista muistuttava, josta en kuitenkaan ole ihan varma onko keltainen vai jokin muu. Japsit ovat Mm harjaksisia ja kaksi muuta MM harjaksisia. Näissä näkee hyvin harjasten eron. Japsit ovat pyöreitä ja söpöjä, kun taas kaksi poikasta ovat hieman vähemmän söpöjä...

Sinikeltajapsi on aika varmasti tyttö ja MM harjaksiset poikia. Keltamustajapsista en oikein tiedä kumpi mahtaa olla, mutta eiköhän sekin pian selviä. Täytyisi alkaa nimiäkin miettiä, onhan tässä jo neljä poikuetta odottamassa nimeämisiä.

4 kommenttia:

  1. Voi että kun on nuo ovat niin suloisia. Toivottavasti kotia etsiville löytyy hyvät kodit :)

    VastaaPoista
  2. Jestas kun onkin taas nättejä naperoita! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)