Sivut

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Varamiespalvelusta päivää!


Koska marsuja on hyvä olla aina vähintään kaksi, tuli meille heti Violan kuoltua lainamarsu Helmin kaveriksi. Lainamarsu on nimeltään Elliot ja sukupuoleltaan poika. Siksipä eivät tietenkään ihan samaan häkkiin päässeet, mutta häkkinaapureiksi kyllä. Paljon marsuilla onkin asiaa toisilleen ja pitkin päivää rupattelevat häkin kalterit välissään.

Elliotilla ei omaa häkkikaveria ole, sillä ei muista pojista oikein tykkää. Siksi poika oli oikein joutilas tulemaan tänne pikkutyttöä viihdyttämään. Joku saattaakin muistaa, että Elliot oli tällä joulunvietossakin muiden siskoni marsujen mukana, joten ihan vieraaseen paikkaan ei Elliot joutunut tulemaan. Luonteeltaan poika on hyvin seurallinen ihmisiä kohtaan. Sille on aivan sama onko hoitaja tuttu vai vieras, kunhan ruokaa tulee ajallaan. Elliot on kuitenkin myös hyvin herkkä mieleltään ja se hermostuu melko pienistäkin asioista. Silityksen suhteen se on erittäin tarkka oikeasta kohdasta. Mikäli sen pitkään laahukseen erehtyy koskemaan, lähtee poika loukkaantuneena pois paikalta. Pään rapsuttelua se kuitenkin rakastaa. Elliot on todella kovaääninen marsu, joskin nyt vieraammassa paikassa se on hieman osannut hillitä itseään.

Yleensä marsut tykkäävät jaloitella häkin ulkopuolella, mutta tätä poikaa ei innosta yhtään poistua häkistä. Elliot on ollut siskollani vasta vähän aikaa ja mahdollisesti sitä ei edellisessä kodissa ole kamalasti häkin ulkopuolella pidetty. Poika siis luultavasti vaan pitää häkkiä turvallisempana ja miellyttävämpänä paikkana asua.

Ulkonäöltään Elliot muistuttaa paljon edesmennyttä Mersua ja ehkä luonteessakin on joitain samoja piirteitä havaittavissa. Haaveena olisi mahdollisesti joskus lainata Elliottia astutukseen ja yrittää periyttää näitä Mersumaisia ominaisuuksia poikasille. Ensin täytyisi tietenkin omistaa sopiva naaraskin, joten aivan lähiaikojen juttu tämä ei ole. Elliot on onneksi vielä nuori (täyttää muistaakseni kaksi tänä vuonna?), joten aikaa poikueen suunnitteluun on vielä useampi vuosi.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)