Sivut

lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pikkuiset pääsiäispuput

u. Mustafar
n. Tatooine
u. Dagobah

Pakko oli tänäkin vuonna ottaa muutamia pääsiäiskuvia, kun pääsiäispuput omasta takaa löytyy. Poikasten käväistessä sisällä kuvattavana punnitsin ne myös samalla. Perhoset ovat painoltaan samaa luokkaa, mutta japsi oli huomattavasti kevyempi. Se on kuitenkin ollut ihan alusta asti paljon muita pienempi, joten toivottavasti on vain luonnostaan pieni. Sille kuitenkin alan etsiskellä uutta kotia vasta luovutusikäisenä tai myöhemmin, kun olen varmistunut kaiken olevan varmasti kunnossa. Tyttö näistä jää kotiin ja Dagobahista alan laittaa ilmoituksia muutaman viikon päästä. Toki mikään ei estä siitä nytkään jo kyselemästä.

Kolmikko on luonteeltaan hirmuisen kivoja ja reippaita seikkailijoita. Muu lauma on ottanut ne lämpimästi vastaan ja joku on lähes aina poikasten kyljessä nukkumassa. Etenkin näiden emänemänemänemä Limona on ihana, kun se ottaa poikaset luppakorvien ja kaulamakkaran alle nukkumaan. Toki laumasta löytyy myös pari katkeraa yksilöä, joita harmittaa että itselle ei ole poikasia syntynyt. Pesääkin oli jo rakennettu, mutta taitaa vatsojen pyöristymisessä olla kyse enneminkin talvella kertyneestä ylimääräisestä painosta, kuin poikasista. Ainoastaan Halla on tuosta porukasta oikeasti tiine ja sille toivottavasti onkin vajaa viikon päästä poikasia syntymässä.

Myös ihan tuoreita pääsiäispupuja on tänne odoteltu, sillä tänään Jättiksellä ja Aadalla on 31. tiineyspäivä. Mitään ei kuitenkaan ole kuulunut ja alan jo epäillä onko vatsassa tuntuneet potkut sittenkin kuviteltuja. Jättis tosin pidätteli viimeksikin neljäätoista poikasta 31. tiineyspäivän iltapäivään, joten ehkä tänään vielä jotain tapahtuu. Näitä poikueita olen kovasti odottanut, joten toivottavasti onnistuvat.

2 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)