Sivut

torstai 3. maaliskuuta 2016

Kilpailun voittaja ja hieman muitakin juttuja


Alkuviikon kiireiden jälkeen sain kilpailun voittajan arvottua, ja tällä kertaa palkinnon voitti Tuikkeen Matkassa. Olen voittajaan piakkoin yhteydessä sähköpostitse!

Kaikki kolme poikasta voivat hyvin. Värit ovat selkiytyneet ja tuon alusta asti selvän keltamusta japanilaisen lisäksi pesässä on kaksi keltamustajapsi perhosta. Toisella perhosista kuvio on aika vähäinen ja toisella väriä on sitten hieman enemmän. Vielä en ole päässyt selvyyteen onko kuvioton japanilainen x-kirjava, kun noilla MM harjaksisilla päät ovat tässä vaiheessa vielä varsin kaljuja. Alkuviikosta otan poikasista ensimmäisiä kuvia blogiin näytille, kunhan kotiudun viikonlopun laivareissulta. Ensiviikolla yritän myös kirjoittaa julkaisukuntoon myös nuo loput "töissä eläinten parissa" postaukset. Tarkoitus oli ne jo tällä viikolla julkaista, mutta ei olekaan aika sellaiseen riittänyt.

Pikkumarsu on asunut täällä jo kuukauden, mutta kunnollista nimeä sillä ei kuitenkaan vieläkään ole. Täytyisi ottaa tavoitteeksi jo hiljalleen nimi päättää. On vaan hankalaa kun eläimiä on tullut jo niin monia nimettyä, että kaikki kivat nimet tuntuu olevan jo käytössä. Ehkä jostain kuitenkin vielä kiva nimi mieleen putkahtaa. Kaneja varten onkin jo muutamia nimiä varastossa, joten kotiin jääville poikasille löytynee nimiä valmiina olevalta listalta.

Pikkumarsu on hirveän aktiivinen otus ja tykkää paljon kun pääsee häkin ulkopuolelle juoksentelemaan. Eilen tyttö olisi kovasti halunnut illalla pois häkistä, mutta ei päässyt koska aamu viidestä asti hereillä olleena menin aikaisin nukkumaan. Tänään kun aamupäivästä palasin kanilasta sisälle, tuli pikkumarsu vapaana vastaan. Marsuilla on yhdistettynä kaksi tehdashäkkiä, joiden liitoskohdasta tyttö oli änkeytynyt pihalle. Jatkossa täytyy siis juoksuttaa tyttöä useammin, ettei tarvitse enää omatoimiselle vipellykselle lähteä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)