Sivut

tiistai 2. helmikuuta 2016

Pikkumarsu


Viola saikin uuden marsukaverin jo eilen, pienen vauvamarsun kotiutuessa. Ulkonäöltään tämä onkin juuri sopiva kaveri Violalle, sillä Violan tapaan tälläkin on hauska teddymäinen turkki (ja ihanat kiharat viikset!). Aika näyttää kuinka pitkäksi turkki kasvaa, sillä nämä erikoisemmat turkit yleensä muuttuvat marsun kasvaessa. Esimerkkinä Mersu, joka tullessaan oli rusettityylinen, mutta jolle kasvoikin pitkä laahus takapäähän.

Luonteeltaan pikkuinen on ihan huippu. Paljon rohkeampi kuin mitä muut marsut ovat tullessaan olleet. Muut ovat lähinnä istuneet kauhusta kankena mökissä pari ensimmäistä päivää, mutta tämä pikkuinen vipelsi koko illan ympäri häkkiä ja veti onnellisena spurtteja. Vauva myös puhuu aivan koko ajan. Ihmisiä se vielä arkailee, mutta uskoisin sen kesyyntyvän nopeasti, kun noin rohkea on perusluonteeltaan.


Violan kanssa pikkuinen tuli heti hyvin toimeen. Kyllä oli Viola ihan ihmeissään, kun hullu pikkumarsu kipitti ympärillä niin, ettei vanha rouva meinannut mukana pysyä. Ilonaa kun ei voinut koskaan erityisen aktiiviseksi kutsua, niin Viola ei ole ollenkaan tuollaiseen hulinaan tottunut.

Tämä pikkumarsu on vasta seitsemän viikon ikäinen, kun Viola taas on ylittänyt jo viiden vuoden iän. Järkevintähän olisi ollut hankkia suoraan kaksi uutta marsua, niin ei sitten kohta olisi taas sama tilanne edessä. Kaksi on kuitenkin itselleni sopiva määrä ja Violakin on vielä pirteä ja hyvässä kunnossa. Toivotaan siis, että tällä kokoonpanolla päästään pitkälle eteenpäin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)