Sivut

lauantai 16. tammikuuta 2016

Sittenkin uusi asukasMonien mutkien kautta saatiin kuin saatiinkin tänään kanilaan uusi pieni pupupoika. Ja juuri se, mikä alunperin pitikin. Myyjä kun vihdoin lähes viikon odottelun jälkeen ilmestyi jälleen kuvioihin.

Aivan pikkupoikanen ei tämä kani enää ole, vaan on jo neljän kuukauden ikäinen. Mielelläni aina uutta kania etsiessä tarjoan kodin jo hieman vanhemmalla tapaukselle. Niiden kun on vaikeampi kotia löytää ja muutenkaan en poikasia enempää kaipaa kuin mitä niitä jo itsellä syntyy. Poika on hermeliiniristeytys, jossa hermeliiniä on 3/4 ja loput leijonaa. Väriltään tämä on musta otter, joka kuuluu lempiväreihini. Otterit olivatkin jo vähällä kuolla sukupuuttoon omassa kanipopulaatiossa, kun kaikki kolme otter tyttöä lähtivät keväällä uuteen kotiin. Tämän pojan myötä otterien määrää saadaan toivottavasti jälleen lisättyä. Tätä olisi siis tarkoitus kasvatuksessa tulevaisuudessa käyttää. Rakenteeltaanhan poika on erittäin kaunis, joten jos tämän myötä saisi taas vietyä kasvatusta lähemmäs tavoitteita.

Nimeä tälle vielä mietitään. Alkaa nimivaihtoehdot olla lopussa, kun noita kaneja kuitenkin on muutamia tullut nimettyä. Sopii siis ehdottaa, jos jokin kiva nimi tulee mieleen!

Huomena olisi tätä uutta tulokasta ja muitakin kaneja tarkoitus hieman kuvata, jos sää vain on siihen sopiva. Pakkasta ainakin on luvattu sen verran vähän, että kamera ei toivottavasti jäädy kuten viimeksi.

3 kommenttia:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)