Sivut

torstai 17. joulukuuta 2015

Uudet pihdit



Alkusyksystä ostamillani tatuointipihdeillä ehdin tatuoida vasta tasan yhden kanin, mutta silti tuli jo uudet pihdit ostettua. Vanhojen mukana tuli niin vähän numerolaattoja, ettei niillä kovin pitkälle vielä pääse. Suomesta taas noita 5mm laattoja ei oikeastaan saa ollenkaan, joten uusien hankkiminen oli ollut hankalaa ja ovathan nuo laatat uutena myös kokoonsa nähden aika kalliita. Kun näin myynnissä nämä paremmin varustetut pihdit, niin päätin nihin sitten vaihtaa. Näissä uusissa on laattoja neljä täyttä numerosarjaa ja kirjaimiakin, joten näillä saa jo vähän paremmin numerosarjoja muotoiltua. Mukana tuli myös mustetta, mutta ne laitan varmaan eteenpäin ja hankin mustaa väriä tilalle. Ei vihreä väri kanin korvassa oikein näytä kivalta.

Ensi vuodesta eteenpäin olisi tarkoituksena tatuoida kaikki meiltä lähtevät poikaset. Risteytyksille tulee leimat vasempaan korvaan ja mahdollisille rotukaneille oikeaan myös. Kaniyhdistykseen laitoin liittymispyynnön, joten rotukaneille saa antaa rekisteritodistukset mukaan. On sitten ainakin uudella omistajalla mahdollisuus näyttelyttää ja rekisteröidä kani, jos siitä sattuu näyttelytasoinen kasvamaan. Belgianjäteillä korvat jäävät kyllä varmaan liian pieniksi, mutta ehkä ranskiksilla voisi jotain mahdollisuuksia ollakin. Tulevaisuudessa saattaa mahdollisesti syntyä kolmattakin rotua, mutta siitä en tässä.vaiheessa kerro vielä enempää.


Nämä vanhat pihdit olisivat nyt myytävänä, jos joku olisi kiinnostunut. Näihin kuuluu yksi täysi numerosarja (0-9), sekä lisänumerot 1,2,3 ja 4. Nällä on siis hankala minkään tietyn järjestyksen mukaisesti numeroida, mutta satunnaisia numeroyhdistelmiä saa vaikka kuinka paljon. Ja saahan noita laattoja jostain lisääkin ostettua. Ulkomailta tosin pitänee tilata. Näiden mukana voin antaa tuon avatun vihreän värituubin. Lisäksi löytyisi pakasterasiallinen mustaa pastaa. Se on päältäpäin jo kuivaa, mutta alla varmaan vielä hyvääkin tavaraa. Sopivaa hintaa voi tarjota!

6 kommenttia:

 1. Moikka! Tiiedätkö mitä noi eriväriset muste aineet sisältää? Olisin todella kiitollinen vastauksesta ja tähän liittyviä aiheita toivoisin lisää, esim siitä miten taruointi tapahtuu jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa kyllä yhtään sanoa, ei taida ainakaan suomeksi tietoa mistään löytyä. Mutta kaiketi aika pitkälti samaa tavaraa kuin ihmisilläkin käytettävät musteet. Tatuoimisesta voisinkin tehdä postauksen sitten kun keväämmällä on tatuoitavia poikasia. :)

   Poista
 2. Moi! Tatuointipihdit kiinnostaisi,jos laitat myyntihinnan sähköpostiini
  ari.postilaatikko@yahoo.com

  VastaaPoista
 3. onko pihdit menneet? vastaisitko ystävällisesti sähköpostiini marjapuuro96@gmail.com

  VastaaPoista
 4. onko pihdit menneet? vastaisitko ystävällisesti sähköpostiini marjapuuro96@gmail.com

  VastaaPoista
 5. onko pihdit menneet? vastaisitko ystävällisesti sähköpostiini marjapuuro96@gmail.com

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)