Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Winter is comingSatoi tännekin sitten lunta yöllä. Pikkutytöillä on tuo ympärivuotinen ulkoilumahdollisuus, mutta vielä ei ollut lumi päässyt ulkohäkkiin sisälle tai jos oli niin ainakin oli heti sulanut pois. Tytöt kyllä viime talvena tykkäsivät lumesta kovasti, joten varmasti ovat innoissaan kun sitä joskus häkkiin asti pääsee. Limona ja Rumba pääsivät katsomaan lunta lähempää, kun niistä muutamat kuvat räpsin. Myös Bumba pääsi kuvattavaksi. Sitä oli tarkoitus kuvata liikkeessä (mistä syystä valjaat päällä), mutta poika viipotti jatkuvasti poispäin kamerasta. Lopulta laitoin sen vain kiven päälle nököttämään.

Justus on täällä muutaman päivän hoidossa ja sekin pääsi käymään ulkona lumessa. Yllättävän hyvin pärjäsi ja näytti tykkäävänkin, vaikka olihan tuolla aika kylmää ja märkää sisäkanin makuun. Sisällä poika on viipottanut vapaana paikkoja tuhoten ja kissoja kiusaten. Yöt Justus onkin viettänyt vessassa. Pytyn kansi täytyy vaan muistaa laittaa aina kiinni, sillä kotonaan poika on kerran hypännyt suoraan sisään.

9 kommenttia:

 1. Blogistani löytyy sulle kysymyshaaste, johon voi halutessaan vastata :-)
  www.neanelaimet.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi ihania luppakorvia, ja edellisen postauksen perusteella Justus vaikuttaa ihan huippu riiviöltä ! Täytyy omatkin kanit viedä lumeen loikkimaan, kun sitä tänne jossain vaiheessa saapuu.

  LottaEmiliah
  http://kuikutus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulikin vielä mieleen, että kuinka kauan sisällä asuvaa kania uskaltaa ulkona näin kylmällä (pari pakkasastetta) antaa juoksennella ? :-)

   Poista
  2. Parin asteen pakkasella voi olla kyllä ihan hyvän aikaakin. Kannattaa tarkkailla kania, niin huomaa milloin on aika palata lämpimään. Yleensä siinä vaiheessa ei enää kiinnosta liikkua, kun alkaa kylmä tulla. :)

   Poista
 3. Voi Justusta, se vaikuttaa ihanalta kanilta. Btw ihania kuvia ♥

  http://bunnyatmosphere.blogspot.fi/
  - käyttehän katsomassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se, ainakin silloin kun ei tee pahuuksia. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)