Sivut

lauantai 26. syyskuuta 2015

Pikkuisia jänööneitä

Jälleen on aika ihastella kuvia kanilan nuorimmista asukkaista.

Fionan poikaset

Fionan lapsista en jaksanut yksittäiskuvia ottaa, ainoastaan sekalaisia pöydällävipellyskuvia. Nimet näille on kovasti mietinnässä ja seuraavalla kerralla kun näistä kuvia blogiin ilmestyy, on luultavasti nimetkin jo valmiina. Poikasista olen kovasti tykästynyt toiseen perhoskuvioiseen poikaan, joka toisessa kuvassa poseeraa yksinään. Ihanan rohkea ja meneväinen muihin verrattuna.


Nupun poikaset

Kuten aiemmin kerroinkin, mada tyttö jouduttiin siis lopettamaan. Poikasia on jäljellä viisi ja kohta vielä vähemmän, sillä luovutusikä lähestyy kovaa vauhtia. Kotiin jäävän Hilman lisäksi ainakin kahdelle poikaselle on jo koti tiedossa. Lopuillekin voisi koti löytyä, jos jaksaisin niistä ilmoitusta laittaa...

n. Choose to Be Me
n. Fairytale Gone Bad
u. I Don't Dance
u. Not Again
n. Hollywood Hills "Hilma"

Nessun poikaset

Nessun poikasista Digestive lähti jo jokunen aika sitten uuteen kotiin. Uudessa kodissa tytöllä on kaverinaan keväällä myyty Hillan urospoikanen. Kaksi muuta Nessun lastahan jääkin kotiin.

u. Domino "Domi"
n. Ballerina "Muru"
Kuten varmaan huomaattekin, vaihdoin blogin bannerin. Ihan hauska tuosta tuli, kivan yksinkertainen taas vaihteeksi. Ei ollut kovin helppoa saada Jättiksen korvista hyvää kuvaa, mutta herkuilla sen sai lahjottua pysymään hetken paikoillaan. Blogin edellinen bannerihan ei ollut itse tekemäni ja vaikka todella hieno olikin ja siitä tykkäsin, tuntuu jotenkin kotoisammalta kun banneri on omaa käsialaa.

9 kommenttia:

 1. Digestivellä eli tähdellä on kaikki täällä hyvin:) toivottavasti saisin ne pian samaan häkkiin jotta päästäis laittaan ne uuteen itsetehtyyn isoon häkkiin:) tai vielä siihen pitäis kaks sivua tehdä :D kuu täytti eli taisi hallakin täyttää puoli vuotta tänään jos oikein muistan:) ihana tuo uusi banneri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Kuusta ja Tähdestä vielä hyvä pari ajan kanssa tule :)

   Poista
 2. Oi mikä ihana banneri!!! Ihanan yksinkertainen ja hyvät värit! Tykkään kovasti.:)

  VastaaPoista
 3. Banneri on kyllä tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Banneria tulin kehumaan, vaan täällähän on jo muutkin ehtineet tehdä samaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avasin muuten Riemuloikka-blogin vuoden tyhjänpanttina nököttämisen jälkeen. Karvapuusti on "kaikenkarvainen" niin Riemuloikka on puhtaasti pupublogi :) http://riemuloikka.blogspot.fi/

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)