Sivut

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Hoitolapset ja melkein yllätyspoikaset

Viime sunnuntaina tänne saapui marsupojat Eemeli ja Kasperi, sekä Justus kani. Edelleen kolmikko täällä hengailee. Ilmeisesti maanantaina olisi poikien tarkoitus lähteä takaisin omaan kotiinsa. Kyseessä on siis siskoni eläimet, jotka ovat kaikki tainneet blogissa aiemminkin esiintyä.

Justus on hienostunut kaupunkilaiskani, joka on tottunut viettämään aikaansa vapaana sisällä ja ulkoilemaan aina välillä valjaissa. Meillä Justus kuitenkin on joutunut yöpymään ulkohäkissä, mikä on ollut pojalle pieni järkytys. Kuka nyt heinäkasassa nukkuisi, kun on tottunut nukkumaan yöt sängyssä omistajan vieressä. Majoitustiloja lukuun ottamatta Justus tykkää kyllä olla täällä. Erityisesti pojan mieleen on mahdollisuus vapaana ulkoiluun ilman juoksentelua rajoittavia valjaita. Ainoan kanin elämään tottununeelle Justukselle on myös varmasti mukavaa nähdä välillä muitakin kaneja, joita täällä riittää vaikka joka päivälle uusia.
Eemeli ja Kasperi asustelevat toki sisällä, niille pystytetyssä kompostikehikossa. Uloskin olisi ollut kiva poikia viedä, mutta tietenkin koko viikon on satanut ja ollut kylmä. Harmi kyllä, sillä kotonaan pojilla ei ulkoilumahdollisuutta ole. Tyttöjä pojat ovat ohimennen nähneet ja Kasperi parka sekoaa joka kerta täysin. Ihan epäreilua kun ei pääse samalla puolelle aitaa tyttöjen kanssa. Eemeliä tytöt eivät ole koskaan kiinnostaneet.


Justuksen loma on siinäkin mielessä ollut oikein onnistunut, että eilen pojasta tuli jälleen isä. Nessun pojillehan kävi huonosti ja koska poikue oli ensivuotta ajatellen oleellinen, päätin poikueen uusia. Eli Nessu astutettiin uudelleen Justuksella. Ensimmäinen yritys ei onnistunut, eikä seuraavallakaan kerralla hyvältä näyttänyt. Siksipä olen ollut ihan siinä luulossa ettei Nessu ole vieläkään kantavana. Muutama päivä sitten Nessun maha tuntui kuitenkin kovin pinkeältä ja oli sitten pakko kalenterista tarkistaa milloin se olikaan Justusta treffaillut. Ja kappas, kyseisistä treffeistä oli 29 päivää. Tästä seuraavana päivänä lapsoset syntyivätkin, joten melkein tulivat yllätyksenä. Poikue on samanlainen kuin viimeksikin, eli neljä poikasta, joista kaksi valkoista ja kaksi mustaa x-kirjavaa. Toivottavasti näiden kanssa olisi parempi tuuri kuin edellisten ja saataisiin suvunjatkajia kanilaan.

2 kommenttia:

  1. Mitä Nessun edelliselle poikasille kävi?

    VastaaPoista
  2. Nyt teit Eemelistä julkisesti homon. t.omistaja

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)