Sivut

torstai 14. toukokuuta 2015

Vauvelit

Kovin on ollu sateista säätä ja kun vielä arkisin olen kotona vasta kuuden jälkeen, on kuvailu päässyt jäämään. Uusia postauksiakaan en ilman kuvia oikein voi julkaista. Tänään on kuitenkin vapaapäivä ja otin poikasista jälleen kuvia. Edellisistä kasvukuvista taitaakin olla jo parisen viikkoa aikaa.

Heti kun vaan joku vapaapäivä on nätti sää, pitäisi kuvata läpi myös kaikki aikuiset kanit. Vähintään kerran vuodessa olen yrittänyt pitää kuvaispäivän, jolloin kaikki pääsevät kameran eteen esiintymään. Aikuisia on tosin jo sen verran paljon, että täytyy varmaan varata parikin päivää niiden kuvaamiseen.

n. Twilight Sparkle "Saga"


u. Cabin Fever "Kaapo"
Sagaan ja Kaapoon olen hyvin jo tutustunut, kun kummastakaan poikueesta ei enää ylimääräisiä kotona asusta. Erittäin tyytyväinen olen kumpaankin kaniin. Tarkoituksena olisi lähiaikoina kirjoitella postausta, jossa kerron näistä kaikista kotiin jäävistä lapsosista tarkemmin.

Tytöt: April Lovelyclover ja Aqua Islandcrystal

Tytöt: Lightning Honeyshore, Coconut Littlelily ja Winnie Wondergust "Halla"

Pojat: Smokey Waterheart, Stormy Rainybush ja Rocky Sugarwink
Tytöt: Meganium, Chikorita "Demi", Salamence ja Swellow

Kuvasta joku saattoikin jo huomata, että Nupun urospoikanen on kadonnut porukasta. Poikahan oli alusta asti hyvin pieni ja nytkin kokoero siskoihin oli huomattava. Sinnikkäästi poika vipelsi muiden mukana, mutta valitettavasti lopulta kuitenkin menehtyi. Pojan olin jo varautunut pitämään itsellä, kun ei sellaista rääpälettä olisi voinut uuteen kotiin ainakaan vielä pitkiin aikoihin luovuttaa. Tälläkertaa kävi kuitenkin näin. Tytöistä Swellow tulee lähtemään uuteen kotiin ajallaan. Demi jää toki pysyvästi kotiin ja kaksi muuta tyttöä tulen pitämään kotona ainakin juhannukseen asti. Silloin meiltä lähtee muutama tyttö kesäkaneiksi ja pidän muutamia vaihtoehtoja, joista perhe saa valita mieleisensä. Etsin vasta sen jälkeen sitten omia koteja jäljelle jääneille tytöille.

Pojat: Freddy Krueger "Freddy" ja Jason Voorhees "Jasse"
 

3 kommenttia:

  1. Oikein suloisia koko sakki! <3 Omat suosikkini näin kuvien perusteella kuitenkin Kaapo ja Freddy :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kaikki, varsinkin Freddy ja Jasse♥

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)