Sivut

maanantai 4. toukokuuta 2015

Sähköpuput
Vasta koottu trampoliini ja kaksi pörröistä pupua eivät olleetkaan ihan niin hyvä yhdistelmä, kun ensin tuntui. Etenkin Kaaposta tuli entistä pörröisempi. Nämä ovat jo muutaman päivän vanhoja kuvia, sillä tänään Kaapon "Sepoksi" ristitty veli lähti kohti uutta kotia. Nyt ei onneksi ole vähään aikaan poikasia lähdössä, sillä niiden myynti käy kyllä ihan työstä. Usein kaikki hakijat päättävät tulla samana päivänä, eikä kukaan oikein tiedä kovin tarkkaan milloin olisi tulossa. Siinä se päivä sitten meneekin kun odottelee hakijoita, joista yleensä joku tulee vielä monta tuntia sovittua aikaa myöhemmin ja joku taas puoli päivää aiemmin.


Nessun pojat saivat jo jokin aika sitten nimet itselleen. Kauhuleffateemalla jatketaan, joten mustasta tuli Jason Voorhees ja valkoisesta Freddy Krueger. Olen jo vaikka kuinka kauan odottanut kahden pojan poikuetta, jotta voisin nämä nimet käyttää. Puput ovat kumpikin sen verran hurmaavia, etten haluaisi kummastakaan luopua. Ne jäävätkin ainakin aluksi kotiin kumpikin. Myöhemmin sitten katselen etsinkö toiselle kodin muualta.


Ja sitten vielä kuva kauniista hökkelistä, josta on tulossa Wellulle uusi asunto. Tässä siis tuli ruohonleikkuri ja eihän näin hyvää häkinalkua voi poiskaan heittää. Lisää kuvia tulossa kun häkki valmistuu!

1 kommentti:

  1. Ovat kyllä kirjaimellisesti sähköiskun saaneen näköisiä!
    Hahaa, mainiot :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)