Sivut

lauantai 23. toukokuuta 2015

Omaa porukkaa


Tämän vuoden poikueista on jäämässä ainakin tämä kuvassa esiintyvä rivi itselle. Lisäksi yksi Hillan tytöistä menee sijoitukseen ja yhden samaisen poikueen uroksen kohtalo on vielä epäselvä. Saattaa jopa jäädä itselle, jos sijoituskotia ei löydy. Myydä en poikaa ainakaan suoriltaan haluaisi, sillä on sen verran hieno tapaus. Ilokseni huomasin että kanilassakin riittää tila ihan mainiosti vaikka 3-4 urospoikasta kotiin jääkin. Ja tyhjiäkin häkkejä vielä jää. Luulin jo ihan, että täytyy syksyllä alkaa taas häkinrakennus operaatioon.

n. Twilight Sparkle "Saga"
Vuoden ensimmäisestä poikueesta kotiin jäi Saga. Tyttö onkin ehtinyt jo kolmen kuukauden ikään. Väriltään Saga on sinikelta japanilainen x-kirjava. Sinikeltajapsi ei ole koskaan ollut oikein suosikkivärini, mutta Saga on kyllä kauniin värinen. Asiaan vaikuttaa varmaankin se, ettei sillä raidat ole kovin erottuvat, vaan ennemminkin katovat keltaisen värin sekaan. Tukkaa Sagalle ei pahemmin kasvanut, joten aikuisena taitaa aika kalju olla.
Luonteeltaan Saga on saman tyylinen kuin suvun muutkin naiset. Ystävällinen ja huomiota rakastava tyttö, jolla on myös ripaus itsepäisyyttä luonteessa.

u. Cabin Fever "Kaapo"
Hermeliinisuvun muutettua uuteen kotiin, jäljelle jäi suloinen Kaapo poika. Kaapo tosin tuntuu perineen enemmän ominaisuuksia isältään, kuin emälinjan "hermeliineiltä". Pojussa on 75% leijonanharjasta ja jellonaa Kaapo ulkonäöltään muistuttaakin. Vaikka Kaapolla onkin vain Mm harjas, on poika silti hyvin pörröinen. Luultavasti tulee aikuisenakin tukkaa omistamaan. Väriltään Kaapo on musta perhonen (/alikuvioitunut viitta). Lisäksi poitsu on x-kirjava, mikä ilmenee puoliksi sinisinä silminä. Silmät saavatkin aina osakseen ihastelua, kun Kaapo esiintyy vieraille.
Kaapon luonne on aivan mahtava. Se on hirveän ihmisrakas ja seurallinen pupu, sekä sopivan rauhallinen.


n. Winnie Wondergust "Halla"
Hillan poikueesta valikoitui kaunis tyttö, joka sai emänsä mukaan nimekseen Halla. Tyttö on poikueen ainoa MM harjaksinen otus, mutta siitä huolimatta ei ainakaan vielä kovin pörröinen ole. Katsotaan alkaako tuosta vielä vähän enemmän pörröstyä. Väriltään neiti on keltamusta japanilainen perhonen. Tykkään Hallan ulkonäöstä paljon, sillä se on hyvin nätti mustine silmärajauksineen.
Luonteeltaan Halla on saman tyyppinen kuin äitinsä. Pupu on kesy, mutta ei kuitenkaan niin ihmisten seuraan hakeutuva kun pääsuvun kanit.

n. Chikorita "Demi"
Nupun kaikki tytöt ovat kivoja, mutta värinsä puolesta kotiin jää Demi. Tyttö on ainut (näkyvästi) x-kirjava poikanen ja kun niitä valkoisia sinisilmiä olisi tavoitteena ensivuonna saada, ei voi muita kuin x-kirjavia pitää. Demi on vähän nolo pupu siinä mielessä, että se on harjakseton. Eihän siinä muuten mitään, mutta tytön suvussa on yli 80% leijonanharjasta. Kaunis joka tapauksessa Demi on. Väriltäänhän tyttö siis on madagaskar x-kirjava. Sinisiä silmiä se ei isoista merkeistä huolimatta ole saanut.
Demi on luonteeltaan ihan samanlainen kuin emänsä Nuppu, johon olen toki enemmän kun tyytyväinen. Onhan Nuppu yksi lempikaneistani poruukassa ja siihen olen saanut luotua kaikkein parhaimman suhteen. Toiveena olisi että Demi lähtisi Nupun tavoin hyppimään esteitäkin tulevaisuudessa.

u. Jason Voorhees "Jasse/Jason"
 
Freddy Krueger "Freddy"
Jos kaikki Nessun neljä poikasta olisivat selvinneet, olisi luultavasti ollut ihan hirmu vaikeaa valita mitä niistä jää kotiin. Vain kaksi kuitenkin jäi eloon, joten kumpikin pojista on mahdollista pitää itse. En kyllä osaisi ollenkaan valita näistä kahdesta vain toista, sillä ovat kumpikin omalla tavallaan ihania. Väriltään pojat ovat musta x-kirjava ss ja valkoinen ss. Jälkimmäinen ensimmäinen laatuaan meillä. Kummallakin pojalla on Mm harjas. Vanhemmat Justus ja Nessu ovat kumpikin pienikokoisia, joten näistäkin pojista on odotettavissa somia taskukokoisia pupuja.
Koska pojat ovat vasta neljäviikkoisia, ei niiden luonteet ole tulleet vielä ihan täysin esille. Seurallisia ja ihmisrakkaita tapauksia kuitenkin ovat kumpainenkin.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)