Sivut

lauantai 9. toukokuuta 2015

Heinälle tarvetta?


Alustavasti kyselen olisiko kenelläkään tarvetta heinälle halpaan hintaan? Tässä lähipäivinä olisi tarkoitus heinävarastoja vielä tarkemmin laskeskella, mutta silmämääräisesti vaikuttaisi paaleja olevan enemmän kuin mitä itse tarvitaan. Parin kuukauden päästä kuitenkin jo uudet heinät tulee, eikä ylivuotisia paaleja tule oikein edes kuivikkeena käytettyä. Sääli olisi siis valtavaa heinämäärää kärrätä metsäänkään mädäntymään.

Paalit ovat isoja pikkupaaleiksi (eivät siis niitä minipaaleja mitä nykyään paljon näkee) ja luomua tottakai. Heinän laadussa on paalien välillä hieman eroa, joissain heinä on kortisempaa ja joissain lehtevämpää. Paalin sisältä voi löytyä myös pätkä ojanvierustan pusikkoa, mutta tuleepahan tarjottua jyrsittävää samalla. Omat eläimet on kovasti heinästä tykänneet, eikä tavallinen heinä meinannut kelvata kun sitä piti välillä syödä.

Heinät sijaitsevat Sastamalassa.

Mikäli heinä kiinnostaa, kannattaa olla yhteydessä sähköpostitse: kaniasiat@luukku.com
Vielä en tiedä minkä verran ylimääräisiä paaleja löytyy, mutta muutamia ainakin.

Lisäksi tarjolla olisi useita paaleja huonoa heinää (ei sovellu eläinten ruuaksi!), jos jollakin olisi niille jotakin käyttöä. Paaleista osa vuoden 2013 heiniä, sekä viimevuotisia joissa hometta pinnassa, hiiri nakerrellut yms. Näistä ei tietenkään mitään maksua peritä, mutta pois saa hakea jos haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)