Sivut

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Wellu

Elokuu 2014
Ranskanluppa Wellusta ei ole blogissa esiintynyt aikoihin kuvia, vaikka hyvissä voimissa poika täällä edelleen porskuttaa. Kuten aiemmin olen kertonutkin, syy kuvattomuuteen on ollut Wellun sotkuisessa ulkonäössä. Wellu on muutenkin erittäin sottainen luonteeltaan ja valitettavasti muut pojat ottivat sen myös kusiruiskutteluidensa maalitauluksi. Wellu kun asui talvella häkissä, jossa sillä oli peräti kolme naapuria verkon takana. Talvella ulkokania ei tietenkään voi pestä, eikä pään peseminen nyt noin muutenkaan ole kovin suositeltavaa. Tämän takia pojan kuvat eivät siis ole päätyneet julkisuuteen. Hieno kani tuosta elokuussa saapuneesta pikkusintistä on kuitenkin kasvanut. Ainut vaan että se ulkonäkö on tähän asti ollut tälläinen:

Muutama viikko sitten
Wellun elämään on kuitenkin tullut muutos, sillä nykyään herra asuu yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Ostamani belgianjätti "uros" paljastui naaraaksi. Koska kanilla oli ikää jo vuoden verran, eikä sopivaa belgianjättiurosta ole löytynyt, päädyin astuttamaan sen Wellulla. Ainut vaan, että Wellu parka on edelleen henkisesti ihan poikasen tasolla. Ikää on kohta vuosi, mutta Wellu tulee edelleen mainiosti toimeen muiden urosten kanssa. Wellu ja Wilma asuvat siis nyt yhdessä ja samalla selviää onko Wellusta mihinkään, vai täytyykö katselle uutta ranskisurosta. Pariskunta saa siis olla yhdessä vajaan kuukauden ja sitten odotellaan tuleeko perheenlisäystä.


Pariskunta tulee erittäin hyvin toimeen keskenään ja tulee olemaan sääli nämä myöhemmin toisistaan erottaa. Samalla Wilma saa tutustua aidan takana asuviin jättityttöihin, joiden sekaan se olisi tarkoitus myöhemmin asuttaa. Mikä parasta, Wilma laittoi heti tuulemaan ja putsasi Wellun hohtavan valkoiseksi. Wellun tatuointiakin se on yrittänyt nuolla pois, mutta se ei ole neidin harmiksi lähtenyt. Tässä taas yksi hyvä puoli kanien yhdessä asumisessa, eipä tarvi Wellun pesua enää suunnitella. Tuskin olisin sitä edes näin puhtaaksi itse saanut.

Nyt


Pieni postaukseen liittymätön ilmoitusasia vielä lopuksi. Minulle tuli tiistaiseen asti lomitusta eräällä varsin kaukana sijaitsevalla tallilla, joten olen aika myöhään iltaisin vasta kotona. Tälle ajalle kirjoittelen muutaman ajastetun postauksen (kuten tämäkin postaus oli), mutta uusia kuulumisia en ehdi/jaksa postailla. Palaillaan siis vasta ensiviikon keskivaiheilla uusin kuvin ja kuulumisin. Luvassa ainakin ensimmäisiä kuvia Hillan poikueesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)