Sivut

maanantai 20. huhtikuuta 2015

Synttärisankarit

 
Vaikka muistankin suurinpiirtein ulkoa kaikkien kanien syntymäpäivät, muistuu asia harvoin kyseisenä päivänä mieleen. Nessun ja Wendyn syntymäpäivää on kuitenkin vaikeampi unohtaa, onhan silloin syntynyt kaksi täydellistä unelmapupua. Kyseisestä poikueesta oli tarkoituksena saada x-kirjavaa MM harjaksista pupua ja kun kaksi tälläistä poikueeseen syntyi, oli heti selvää että ne myös kotiin jäävät.

Syntymäpäivistä huolimatta ei sen suurempia pippaloita laitettu pystyyn. En ole koskaan ollut kovin innokas pitämään eläimille syntymäpäiviä, kun ne eivät niistä kuitenkaan mitään ymmärrä.

Rinsessoilla ikää 4 vrk
 
Tässä ollaankin jo noin kolmen viikon ikäisiä
 
Ja nyt ikää on kahdeksan viikkoa
 
Osaako kukaan arvata millä tavoin Nessu juhlisti syntymäpäiväänsä? Tytsy nimittäin sai neljähenkisen poikueen, jota onkin jo kauan odotettu. Poikueessa on kaksi mustaa x-kirjavaa ja kaksi vaaleaa poikasta. Kovasti toivon että vaaleat olisivat valkoisia sinisilmäisiä, eikä tässä onneksi tarvitse kuin muutama päivä asiaa jännittää. Olen jo poikasiin ihastunut ihan täysin, joten saa nähdä raaskiiko yhdestäkään koskaan luopua.
 


3 kommenttia:

 1. Onko kaikille poikaset varattuja? Noh, luulen itse että kyllä:)

  Mutta aivan söpöjä ihanuuksia<3333

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea suloisille Nessulle ja Wendylle ja onnea myös poikasista! <3

  VastaaPoista
 3. Onnea Wendylle ja Nessulle! Ja tietenkin onnittelut poikasista :')

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)