Sivut

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Poikasten nimiä (sekä muutama video!)

 

Hillan jengi sai vihdoin nimet, kun sukupuolet on ainakin toivottavasti viimein varmistuneet. En jaksanut yksittäisiä kuvia poikasista ottaa, mutta yhteiskuvasta vasemmalta oikealle luettuna nimet menevät seuraavasti.

u. Stormy Rainybush
n. Coconut Littlelily
n. Aqua Islandcrystal
u. Rocky Sugarwink
n. Lightning Honeyshore
u. Smokey Waterheart
n. April Lovelyclover
n. Winnie Wondergust

Näistä on nyt jäämässä näillä näkymin kotiin Winnie Wondergust, tutummin Halla, sekä Rocky Sugarwink. Vielä on vähän mietinnän alla jäävätkö ihan oikeastikin kotiin vai sijoitanko ne, kun ei noita kaneja voi kuitenkaan miljoonaa pitää itselläkään.


Myös Nupun poikasilla on nyt nimet. Sukupuolista en tosin ole vielä ihan täysin varma, mutta nimet eivät onneksi ole niin kovin sukupuoliin sidottuja. Nämäkin nimet lueteltu vasemmalta oikealle.

n. Chikorita
n. Jigglypuff
n. Meganium
n. Swellow
u. Croconaw
n. Salamence

Poikaset ovat jo lähteneet pesästä ja nukkuvat kaikki yhdessä läjässä Hillan poikasten kanssa. Yhteensä vaaveja on siis neljätoista ja vielä Saga viidentenätoista. Luultavasti tästä isosta poikasmäärästä johtuen Jigglypuff ja Croconaw ovat jääneet kasvussa hieman jälkeen. Imettäviä emoja on toki kaksi (tai kolme jos Wendy vielä imettää), mutta kova hulina taitaa ruoka aikaan olla. Nämä kaksi olen ottanutkin nyt muutamana päivänä lisäimetykseen, joten toivottavasti lähtevät kasvamaan.
Saga ja Kaapo pääsivät nekin kameran eteen, mutta niistä julkaisen vaan nämä pari kuvaa. Hienoja pupuja ovat! Poikasista kun nyt on juttua, niin kerrottaakoon vielä sekin, että Nessun poikasista on enää kolme jäljellä. Toinen vaaleista vauvoista oli ensimmäisen yön aikana kadonnut jäljettömiin. Ei ole niin vielä koskaan käynyt, enkä tosiaankaan tiedä minne vaavi katosi. Jotenkin aika hassua että Nessu olisi yhden vauvan syönytkään, kun muut on hoitanut esimerkillisesti. Mutta katosipa poikanen minne tahansa, elossa se ei ainakaan enää ole.

Ja sitten niihin otsikossa lupaamiini videoihin. Ensimmäisessä videossa esiintyy Nellan poikue, sekä yksi Wendyn poikasista. Kaksi poikasta Wendyltä on jo lähtenyt uuteen kotiin ja Nellankin poikue alkaa harventua viikonloppuna.

Toisessa videossa tyttölauma on komppariaitauksessa maistelemassa ensimmäisiä ruohonkorsia. Rumballa oli hieman kevättä rinnassa ja rouva laittoi kunnon hulinat pystyyn. Älkää muuten välittäkö videon lopun taustaäänestä (joka on veljeni). Kuvitelkaa että joku harvinainen lintu siellä raakkuu. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)