Sivut

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Mitäs muutakaan kuin kuvia poikasista

Eli jälleen vauvakuvia luvassa. Lähiaikoina on kyllä tulossa postauksia muistakin aiheista, kunhan vaan jaksaisi noita erikoispostausluonnoksia kirjoitella lopuun.
 
Nessun poikaset
 
 
Nessun poikue on harventunut kahteen poikaseen. Toinen x-kirjavista oli joutunut pois pesästä ja pari päivää sitten aamulla oli kuolleena kopin lattialla. Hyvin harmillinen juttu, kun oli vielä ainoa MM harjaksinen poikanenkin. Toivottavasti nämä kaksi nyt pysyvät elossa. Eilen vaavit täyttivät viikon, joten ei ainakaan enää kauaa ole vaarana kylmettyä jos pesän ulkopuolelle eksyy. Hyvin vahvasti näyttäisivät kumpikin uroksilta, mistä en ihan kamalan innoissani ole kun naaras toiveissa oli. Toki näistä siltikin ainakin toinen jää itselle, vielä kun osaisi vain päättää kumpi. Näillä on jo selkeästi luonne-erot nähtävissä, mutta se on tietty eri asia säilyvätkö luonteet samanlaisina myös vanhempina. Valkoinen on hyvin määrätietoinen kaveri, kun taas musta on rauhallisempi tapaus.
 

Nupun poikaset

n. Meganium

n. Chikorita "Demi"

n. Salamence

n. Swellow

u. Croconaw

Hillan poikaset

n. April Lovelyclover

n. Aqua Islandcrystal

u. Smokey Waterheart

u. Rocky Sugarwink

u. Stormy Rainybush

n. Lightning Honeyshore

n. Coconut Littlelily

n. Winnie Wondergust "Halla"

4 kommenttia:

 1. Hei,
  miksi sulla on tullut nyt näin paljon poikasia? Tai eikö olisi hyvä että poikasia olisi hieman vähemmän, en sitten tiedä kun en itse kasvata kun kanejakaan ei oo kun yksi. Ihmetyttää vaan tää poikasmäärä. Kai niitä sit on helppo myydä ja hoitaa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuon hoidon helppouden takia näitä on nyt useampi poikue. Pääsee itse paljon helpommalla kun teettää kaikki vuoden poikueet lyhyellä aikavälillä, eikä niin että niitä syntyisi pitkin vuotta. Määrällisesti poikasia ei ole edes paljon, sillä tiedän useampia kasvattajia joilla saattaa samanaikaisesti olla 10-20 poikuetta. :)
   Myyntiä varten poikasia ei ole teetetty, joten myynnin suhteen ei ole mitään ongelmaa. Jos ylimääräisille ei koteja löydy, keksitään niille muuta hyötykäyttöä.

   Poista
 2. KUinka monta kania sulla oikein on??????????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikuisia kaneja on 20, sekä lisäksi vaihtelevasti näitä poikasia. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)