Sivut

tiistai 7. huhtikuuta 2015

Kaapo ja Saga


Pääsinkin tänään jo sen verran hyvissä ajoin töistä kotiin, että nappasin muutamat kuvat näistä kahdesta kotiin jäävästä poikasesta. Huomena olisi tarkoituksena kuvata kaikki poikaset läpi, jos vaan jaksan jä ilmat ovat aurinkoiset.

Wendyn poikueestahan kotiin jää sinikeltajapsi naaras, nimeltään Saga (nimi lausutaan ihan Saaga). Nellan poikueesta taas kotiin jää huippuhieno musta perhonen Kaapo. Pojan kohdalla mietiskelin sen sijoittamista, mutta on kyllä niin kivan oloinen luonteeltaan, ettei sitä raaski pois antaa. Näistä kumpikin on myös x-kirjavia, vaikkei kirjavuus kovin huomattavaa olekaan. Sagalla on pieni valkoinen piste nenässä, sekä ihan vähän sinistä sävyä silmissä. Kaapolla taas saattaa olla vaikka kuinka isot valkoiset merkit, mutta ne nyt eivät perhoskuvion vuoksi tietenkään näy. Silmät Kaapolla ovat lähes kokonaan siniset. Jätän nyt tänä vuonna näitä x-kirjavia useampia kotiin, jotta myöhemmin olisi sitten mahdollista saada valkoisia sinisilmäisiä.

Pikkupuput ovat keskenään sukulaisia, mutta en sitten tiedä ovatko kuinka samannäköisiä. Luonteeltaan ainakin ovat hyvin erilaiset. Julius on siis Kaapon isä ja Sagan emän isä. Lisäksi Touho on kummankin emänemänisä. Molemmat pupuset omistavat Mm harjakset, mutta taitaa kuitenkin Kaapo viedä voiton pörröisyydellä.

1 kommentti:

  1. Onpas hienoja, varsinkin Kaapo on oikein nätti väritykseltään! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)