Sivut

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Luopumista


Varmaan osa muistaakin, kuinka Lunalle etsiskelin uutta kotia jo vuosi sitten. Muutamia koteja kesän mittaa löytyikin, mutta ostajat aina lopulta katosivat ennen kanin hakua. Nellan jätin alunperinkin kotiin sillä ajatuksella, että poikasten jälkeen etsin sille mukavan loppuelämän kodin. Sijoitustakin ensin mietin, mutta jotenkin mukavampi kuitenkin pitää kani poikasiin asti itsellä. Lunalle ja Nellalle ajattelinkin siis etsiä yhteisen kodin. Kolmikosta olisi jäänyt jäljelle pelkkä Panda. Vaikka Pandasta paljon tykkäänkin, tulin lopulta siihen tulokseen, että parempi hankkia sillekin uusi koti. Samalla naaraslaumojenkin määrä vähenee yhdellä (Pandallehan olisi kuitenkin ollut pakko hankkia kaveri). Tulevaisuudessa kun kuitenkin haluan kaikkien naaraideni asuvan yhdessä.

Pupuille olisi nyt näillä näkymin koti tiedossa. Pääsevät kaikki samaan kotiin, joten saavat jatkossakin elellä laumana. Vielä eivät toki voi muuttaa, vaan vasta sitten kun Nellan poikaset on valmiita vieroitettaviksi. Toivotaan siis että koti vielä kuukauden päästäkin on tarjolla. Lukuisten kadonneiden ostajien jälkeen kun alkaa olla aika epäluuloinen. Uskon uuden kodin löytyneen vasta kun puput ovat sinne muuttaneet.

Myös Leevin kohdalla olen päätynyt siihen tulokseen, että ainakin kuulostelen olisiko sille jossakin kiva koti tarjolla. Leevistähän olen joskun blogissakin kirjoitellut, kuinka se ei luonteensa vuoksi oikein viihdy kanilassa. Paras paikka pojalle olisi sisällä ihmisten parissa. Hyvin rakas kani Leevi on, joten lähtee vain jos juuri täydellinen koti löytyy, eikä välttämättä edes silloin.  Leevistä kirjoittelen luultavasti myöhemmin vielä blogiinkin myynti-ilmoitusta.

7 kommenttia:

 1. Ennätys!! Postaus tullut 2min sitten. ja heijj kiva postaus :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että uusi mahdollinen koti on vihdoin löytynyt! Silloin kun mullakin oli poikasia myynnissä, niin itekkin huomasin niitä ärsyttäviä katoavia ostajia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoilevat ostajat on kyllä hirmu ärsyttäviä. Ei luulisi olevan kova vaiva ilmoittaa, jos kania ei haluakaan. :)

   Poista
 3. Siis sulla on niiin söpöjä kaneja!!<3<3

  VastaaPoista
 4. Jos nuo kanit nyt ei saakkaan tuota kotia niin paljon maksaa noi kolme puppelia??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvään ja sopivaan kotiin lähtevät ihan ilmaiseksi. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)