Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Vauvakaneja!


Wendylle oli yöllä syntynyt neljä pulleaa poikasta. Ainakin yksi japsi näyttäisi joukossa olevan, ehkäpä toinenkin. En nyt vielä hetkeen ota poikasista kunnolla kuvia, sillä kanila ei mikään lämmin ole. Ovat vain sen muutaman sekennun poissa pesästä, kun tarkistan että kaikki on hyvin. Eli lisää kuvia tulossa vasta sitten kun saavat hieman karvaa pintaansa. Hienon pesän oli Wendy tehnyt. Lastenhoitoapuakin näyttää olevan tarjolla, sillä Limona ja Rumba kovin innokkaina peittelivät ja vahtivat pesää siinä missä Wendykin. Nämähän ovat siis Limonan lapsenlapsenlapsenlapsia, joten tottakai niistä täytyy huolta pitää.

Myös Panda oli synnyttänyt, mutta sen poikue ikävä kyllä oli epäonnistunut. Kunnon pesä oli kyllä rakennettu, mutta kaikki kolme poikasta olivat kuolleina ympäri häkkiä. Joko synnytys on ollut vaikea tai sitten Luna on häiriköinyt kriittisellä hetkellä. Lunan tosiaan annoin olla Pandan kanssa, kun mitään ongelmaa ei vaikuttanut olevan. Nellan jo muutama päivä sitten erotin kolmikosta, kun se ei antanut Pandalle ja Lunalle hetken rauhaa. Mietiskelen vielä astutanko Pandan uusiksi vai unohdetaanko koko juttu. Edelliset poikasensa se hoiti hienosti, joten tämä oli nyt vain huonoa tuuria.

Myös Nellalle pitäisi poikasia jossain vaiheessa tulla. Sitä aika kauan yritin astuttaa ja ensimmäisestä näkemästäni onnistuneesta astumisesta laskettuna poikasia olisi odotettavissa viikon päästä. Olen kuitenkin alkanut epäillä olisiko Nella tullut kuitenkin jo aiemmin tiineeksi. Sillä on nyt jo todella valtava maha ja pesääkin se on rakennellut ahkerasti. Voi siis olla että poikasia syntyy jo aikaisemmin.

1 kommentti:

  1. Onnittelut vauvoista!♥ harmillinen tuo Pandan poikasten tapaus :/

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)