Sivut

lauantai 28. helmikuuta 2015

Nella mammaNellasta oli tullut yöllä äiti. Oli muuten todella pienestä kiinni, ettei saanut poikuetta omana syntymäpäivänään. Eilen Nella nimittäin täytti vuoden.

Alunperin Nella suunnitteli pesää mökkiinsä, mutta lopullinen pesä oli tehty häkin nurkkaan. Hauska juttu oli, että Nellan pesä oli samanlainen kuin millaisen sen emänemä Luna aina teki. Eli kuoppa heinäkasaan, valtavasti karvaa ja poikaset karvan sekaan. Kaikki muut kanit meillä on aina lopuksi vielä peittänyt pesän heinällä, mutta Nella (kuten Lunakin aina) oli jättänyt pesän "auki". Varmuudeksi laitoin pesän päälle itse hieman heinää, kun lampola ei kuitenkaan mikään lämmin paikka ole. Vaikka eipä noilla tuolla pesässä vaikuttanut kylmä olevan.

Poikasia pesästä löytyi yhteensä kuusi. Yksi poikasista oli tummempi (ilmeisesti musta otter) ja myös pari mustaa perhosta/viittaa pesässä oli. Mielestäni myös sinistä väriä oli yhdessä tai kahdessa havaittavissa, eli kyllä Nella sitä sinistä taitaa kantaa. Isänähän näillä on Julius, joten myös x-kirjavia poikasia voi joukossa olla. Ei tule olemaan helppo homma valita minkä näistä itse pitää, kun jo pelkästään värien suhteen ovat hirmu hienoja.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut Nellalle vauvoista!♥ Ja tietenkin synttäri onnittelut myös ;)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)