Sivut

tiistai 13. tammikuuta 2015

Arvonnan voittaja ja muuta lätinää

Muistinpa arpoa arvonnan voittajan ihan hyvissä ajoin. Sunnuntainahan siis oli viimeinen mahdollisuus osallistua. Arpaonni suosi tällä kertaa lukijaa nimeltä Popparipuput. Onnittelut! Laitan tänään sähköpostia ja kyselen minne osoitteeseen voin laittaa palkinnon tulemaan. :)


Olen tämän jo varmaan miljoonaan kertaan sanonutkin, mutta tilanne on edelleen se, ettei blogin kirjoitus oikein jaksa kiinnostaa. Mietin jo jättäisinkö blogin näin alkuvuodesta hetkeksi tauolle, mutta yritän kuitenkin vielä ensin ryhdistäytyä blogin suhteen. Jouluna sain lahjaksi paremman muistikortin kameraan ja sen ansiosta voisin videoitakin blogiin saada tehdyksi. Videoita ei ole blogissa aikoihin ollut, sillä vanhaa muistikorttia olisi pitänyt tyhjentää jatkuvasti, eikä videointi siitä syystä oikein onnistunut. Videokamerankin omistan kyllä, mutta se tallentaa videot nykyään johonkin ihan ihme muotoon, enkä saa niitä koneella ollenkaan avattua. Toiveita videoiden suhteen otetaan vastaan, jos jollakin on jotain kivaa mielessä. Kanien päivä video on suunnitelmissa, mutta kuvaan sen vasta keväämmällä.

Myös tulevien kanipoikueiden myötä blogi-innostus toivottavasti nousee. Vauvakuvia kun on kiva laittaa esille. Poikasia saattaa olla aika piankin jo tiedossa. Alkuvuoteen olen suunnitellut poikueita Wendylle, Nellalle ja Pandalle, joista Nella olisi tarkoitus astuttaa jo ensiviikolla. Se on sitten eri juttu kuinka hyvin näin talvella tiinehtyy. Mikäli Nellan suhteen näyttää tilanne huonolta, saatan astuttaa sen sijasta Wendyn tai Pandankin. Tarkempaa tietoa poikueista kirjoittelen sitten kun astutuksen on onnistuneet.

4 kommenttia:

 1. Onnea arvonnan voittajalle! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Onko sinulla tulossa vuoden aikanä jättikani poikuetta? Jotain muuta rotua kuin rluppaa tai vaikka jättiristeytystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aadalle tulee syntymään puhdas ranskanluppapoikue ja Jättikselle olen kaavaillut belgianjättipoikuetta, mikäli löydän omaksi tai lainaan belgianjättiuroksen. Mikäli sopivaa urosta ei löydy, syntyy Jättikselle risteytyspoikue. Fionalla en tule poikuetta luultavasti teettämään ja jos teetän, niin poikaset tulevat olemaan yhden risteytysprojektini alkua, eivätkä luultavasti tule kovin isoiksi kasvamaan. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)