torstai 18. elokuuta 2016

Nimiä vauvoille

Murun ja Fionan poikasten oli aika saada nimet, jotka julkistetaan tässä postauksessa tuoreiden kuvien kera. Fionan poikaset täyttävätkin tänään neljä viikkoa ja Murun pojat seuraavat viikonloppuna perässä.

Murun poikue

Murun pojilla on nimiteemana creepypasta hahmot. Näistä kahdesta pojasta olen tätä ensimmäisessä kuvassa esiintyvää itselle ajatellut, sillä vaikuttaa veljeään rauhallisemmalta ja muutenkin luonteeltaan itseä enemmän miellyttävältä. Toivoin poikueesta naarasta, joten sijoitusmahdollisuuttakin olen miettinyt. Toisaalta kuitenkin poikue on jo viidettä polvea omia kasvatteja, joten mieluiten pidän itsellä tämänkin sukupolven edustajan.

u. Jeff The Killer
u. Laughing Jack
Fionan poikue

Fionan poikasten nimiteemana on tähdistöt. Vaikka poikueessa ei seitsemää enempää poikasia ole, on tällekin määrälle jo yllättävän vaikeaa sopivaa teemaa keksiä. Yleensä on joku hyvä teema mielessä, mutta kaikille ei vaan riitä teeman mukaista nimeä tai sitten sukupuolet eivät vastaa nimiä. Parhaimmat teemat tulee tietenkin aina keksittyä talvella ja ehdin ne jo unohtaa siihen mennessä kun poikasia alkaa syntyä.

n. Lacerta
n. Andromeda
n. Cassiopeia
n. Columba
u. Scorpius
u. Phoenix
u. Dorado

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)