torstai 25. elokuuta 2016

Karvakasat sekä valkokorvan kuulumiset

Karvakasojen kuvat ovat jo viikonlopusta asti odotelleet pääsyä esille. Jostain syystä alkuviikko vaan aina kuluu niin nopeasti, että silloin pääsee blogi kokonaan unohtumaan. 

Tähän aikaan vuodesta pörröisten kanien turkki on yleensä parhaimmillaan, kun karvanvaihto on tullut päätökseen. Talven mittaa harjakset harvenevat ja keväällä ei enää olla niin nätissä kunnossa. Syksy kannattaa siis hyödyntää, mikäli toiveissa on edustavat kuvat. Näistä tytöistä kaikilla paitsi Hilmalla on MM harjas, mutta ei Hilmakaan juuri muiden varjoon harjaksen suhteen jää.

Muru
Daisy
Wendy
Nessu
Nessu tykkää jostain syystä esiintyä kameran edessä aina korkealle kurkottaen. Tämän takia siitä ei tälläkään kertaa vaakakuvaa tullut.
Hilma
Toivottavasti sinisilmäisiä pörröpupuja olisi vielä tälle vuodelle syntymässä. Hieman huonoa tuuria kun on ollut niiden suhteen. Wendyn ja Murun poikueet olivat muuten onnistuneita, mutta hienoja x-kirjavia ei kumpaankaan poikueeseen tullut. Hilmalta vielä mahdollisesti poikuetta odotellaan, joskin se vaikuttaa päättäneen olla lisääntymättä. En kuitenkaan sen kanssa enää jaksa taistella ja ikäkin alkaa tulla vastaan, eli jos viikon-parin sisään ei poikasia kuulu niin sitten on poikuesuunnitelmat sen kohdalta unohdettava.

Koska Hilman suhteen näyttää huonolta, astutin varuiksi Nessun. Jos tyttö tiineeksi tullut, saattaa poikasia olla odotettavissa ensikuun alkupuolella. Ainakin kiukkuinen Nessu on ollut, mikä voisi tiineyteen viitata. Jos oikein kunnolla on tärpännyt, saattaa toki poikia sekä Nessu että Hilma. Isoja poikueita niille ei kuitenkaan odotettavissa ole, eli siinä mielessä ei haittaa.


Valkokorvainen tyttö on asunut täällä pian jo kaksi viikkoa. Tytön nimeksi tuli Saaga, joka on kylläkin jo tavallaan kertaalleen käytetty nimi. Joku saattaa muistaakin Saga nimisen poikasen viime kesältä. Poikasen piti jäädä omaan kanilaan kesäkodista palattuaan, mutta sinne se jäikin pysyvästi. hyvä nimi jäi siis periaatteessa käyttämättä, joten nyt se pääsee uudelleen käyttöön. Ja onhan tämän uuden tytön nimessä se yksi ratkaiseva a kirjainkin enemmän. Ei ihan sama nimi siis kuitenkaan ole.

Saaga on kesyyntynyt huimasti tulostaan ja on se tainnut vähän kasvaakin. Viikonloppuna yritin tyttöä jo esteillä hypyttää, mutta ainakaan vielä se ei ideaa ymmärtänyt. Tuli ainakin valjaissa olemista harjoiteltua ja hyvin se sujuikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)