sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Sekalaiset viikonloppukuulumiset


Kesäkodista palautuneet ranskispojat olivat ensimmäiset pari päivää keskenään ja sitten katsoin miten Söpö hyväksyisi velipuolet omaan häkkiinsä. Pientä alistamista lukuun ottamatta veljesporukka tuli alusta asti hyvin juttun keskenään. Söpöllä ei häkkikaveria olekaan ollut pitkään aikaan, joten varmasti kivaa vaihtelua pojalle. Pitkäaikaisista kavereista ei välttämättä ole kuitenkaan kyse, sillä keltaiselle lupalle on jo koti tiedossa ja mustakin etsii uutta kotia muualta.

Söpön väri on kesän aikana muuttunut aika kamalaksi. Se on väriltään schwarzgrannen eli valkoinen jossa tumma sävytys turkissa. Tummat karvankärjet ovat kuitenkin ruskettuneet auringossa ja erityisesti tätä ruskettunutta väriä on pojan peräpäässä. Söpö on siis aivan sen näköinen kuin olisi istuskellut pitemmän aikaa pissalammikossa. Karvanvaihtoa odotellessa.


Keskiviikosta lauantaihin Oripäässä oli OKRA maatalousnäyttely, jossa itsekin tuli eilen käytyä 24 000 muun joukossa. Alue kuitenkin oli sen verran laaja, että väkimäärästä huolimatta ei tuntunut liikaa ihmisiä olevan. Kuvia tuli otettua sen verran vähän, että kokonaista postausta en tällä kertaa niistä saanut aikaiseksi. Käykää etsimässä vuosien 2012 ja 2014 postaukset, jos haluatte katsella enemmän kuvia maatalousnäyttelyistä. Oliko kukaan blogin lukijoista tuolla käymässä?Hessu, Eemeli ja Kasperi lähtivät takaisin kotiinsa. Elliot saapui samaa matkaa niiden tilalle. Poika oli saanut tikit pois ja on jälleen valmis ulkoilemaan. Leikkauksen takia Elliotin kaulasta ja etujaloista piti ajella turkki pois, jonka takia Elliot on vähän surkean näköinen. Saisi turkki kasvaa nopeasti ennalleen.

Elliot
Elsa
Elda
Helmi
Syksyllä marsujen osalta on mahdollisesti tiedossa jotakin ihan uutta. Elsan olisi tarkoitus lähteä siskoni luo tekemään poikaset. Mikäli poikue onnistuu, saattaa joku pikkumarsu muuttaa omaankin laumaan. Marsuilla on paljon ongelmia tiineyden ja synnytyksen suhteen, mikä onkin syynä ettei koskaan ole marsupoikuetta tullut vakavammin harkittua. Toivottavasti kaikki menee kuitenkin hyvin ja Elsa palaa hyvässä kunnossa takaisin. Vaikka marsuvaavit eivät täällä synnykään, on niistä luvassa kuvia blogiin. Vielä asia ei kuitenkaan ajankohtainen ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)