sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pakkasista selvitty


Alkuvuoden kovat pakkaset ovat vihdoin ohi ja nyt on aikakin joksikin aikaa taas vähän mukavampia lämpötiloja luvassa. Alkoi jo tuo vesien jatkuva vaihtaminen kyllästyttää. Ei ole mitenkään kovin kivaa läträillä pakkasessa vesien kanssa sormet jäässä. Tänään tosin oli vesien kanssa sitten sellainen ongelma, että sitä ei hanasta tullut ollenkaan. Onneksi vedet olivat lämpimän yön jäljiltä sulat ja kaikilla vettä kupeissa ainakin pieni tippa vielä oli. Iltapäivästä alkoi vettäkin taas tulla ja sai ne vaihdettua.

Postauksen kuvat on eilen otettuja ja muutenkin olen kaneja yrittänyt kuvailla. Edelleenkin tuolla kameralla on vaan joku ihmeen jäätymisongelma ja eilenkin se lakkasi toimimasta hetkisen kuvattuani. En tiedä mikä vika mahtaa kamerassa oikein olla, kun ennen on kuvia saanut paljon kovemmallakin pakkasella. Eilenkin taisi peräti kaksi astetta pakkasta olla kuvaushetkellä.


Tänään vuoden ensimmäiset pariskunnat pääsivät treffailemaan, mutta vielä ei toivottua tulosta tullut. Ensiviikolla kuitenkin jatketaan, joten toivottavasti olisi poikasia vielä ensikuun loppuun tulossa. Nämä vuoden ensimmäiset poikueet olisivat tulossa Wendylle ja Hallalle, eli leijonamixejä siis luvassa. Wendyn poikaset tulevat muistuttamaan pitkälti leijonaa, mutta Hallan jälkeläisille olisi mahdollisesti hieman erilaista rakennetta luvassa. Vaikka puhtaistakin leijonista tykkään, on se ihannekani kuitenkin hitusen isompi kooltaan ja korviltaan, sekä pitempi vartaloltaan. Tämän tyylisiä poikasia siis voisi Hallalle olla tulossa. Väreiltään poikaset tulevat kummassakin poikueessa olemaan kirjavaa sakkia. Luvassa mm. japanilaisia ja madoja, sellaisenaan tai perhos-/viittakuviolla sekä x-kirjavana. Jospa vihdoin syntyisi pitkään haaveilemani japanilainen isomerkkinen x-kirjava?


1 kommentti:

  1. Toivottavasti poikas suunnitelmat onnistuu, olisi tuollainen japanilainen x-kirjava varmasti tosi suloinen! :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)