lauantai 5. syyskuuta 2015

Uusi vanha asukas


Alkukesästä kaksi pientä jättipoikaa lähti lainaan kesäkaneiksi. Nämä kaksi kuuluivat suosikkeihini poikueen poikasista, sillä erottuivat keltaisten joukosta värillään ja olivat muutenkin oikein mukavia. Toinen poikasista ikävä kyllä menehtyi kesäpaikassa. Epäilyksenä on että pojalla saattoi olla jotakin synnynnäistä vikaa, sillä oli kuulemma ollut huonommin kehittynyt kuin toinen. Toinen pupuista jatkoi elämää ilman kaveria ja tänään pojun oli aika palata talven ajaksi takaisin tänne. Komea nuorimies tämä Söpöksi nimetty poika nykyään on.


Poika on Wellu ranskiksen ja Wilma belggarin jälkeläinen, mutta omasta mielestäni näyttää kyllä ihan muun rotuiselta. Korvat on rotuihin nähden aika hillityt, tosin ei Wilmallakaan niin suuria korvia ole mitä belgioilla pitäisi. Iältään poika on nyt noin 4½ kk ja kokoa löytyy jo varsin kivasti. Luultavasti on siis iso poika tästä kasvamassa. Jänön värityksestä (luonnonsiamsoopeli) tykkään kovasti, sillä on lähes puhtaan valkoinen, mutta silmät eivät kuitenkaan ole punaiset tai siniset.

Myöhemmin kotiin palautuu vielä kaksi jättityttöä, elleivät kesäkodissa halua niitä pitää kokonaan. Niille tulen kuitenkin etsimään uuden lopullisen kodin, eli eivät itselle jää. Näistä kesäkaniasioista on tekeillä muuten oma postauskin, jos jotakin asia enemmänkin kiinnostaa.

Pitkästä aikaa meneillään on viikonloppu jonka saan olla kokonaan kotona, joten jospa tässä tulisi kuvattua vähän enemmänkin materiaalia tuleviin postauksiin. Poikasetkin ovat taas kasvaneet edellisistä kuvista huimasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)