lauantai 7. maaliskuuta 2015

Äiti ja tytär

Yritin tänään kuvata Nellan poikasia, mutta eipä siitä mitään tullut. En saanut kameraan millään sellaisia asetuksia, että kuvissa olisi näkynyt muutakin kuin heilahtanut möykky. Eli kuvia poikasista tulossa siis vasta kun avaavaat silmänsä ja pysyvät paremmin paikoillaan. Kameran eteen päätyivätkin lopulta Rumba ja Nuppu. Nämähän ovat äiti ja tytär, vaikka ei pupuissa kamalasti samoja piirteitä olekaan.

Rumban ulkonäkö on päässyt vähän rupsahtamaan, eikä rouva ole enää niin timmissä kunnossa kuin nuorempana. Lihava Rumba ei varsinaisesti ole, mutta makkaroita löytyy kuitenkin leuasta ja pepusta. Kuvissa näkyy myös hyvin Rumban persoonallinen nenä. Poikasena se oli ilmeisesti itse raapaissut nenänsä halki, eikä nenä enää koskaan palautunut ennalleen.

Nuppu sen sijaan on edelleen kauniin ja nuorekkaan näköinen, vaikka mummoksi Wendyn poikasten myötä tulikin.
Alkuviikosta Justus (osaomistuskanini) kävi kylässä. Tarkoituksena oli astuttaa Nessu, mutta eipä tuo tainnut tälläkään kertaa kantavaksi tulla. Kerran sen kanssa jo tehtiin turha reissu Justuksen luo. Mahdollisia valkoisia sinisilmäisiä poikasia saadaan siis luultavasti edelleen odottaa.

Justus

2 kommenttia:

 1. Moi! :)
  Mua kiinnostaisi tuo kokemäki. Saako sinne ottaa omia lemmikkejä mukaan? Oliko asuntoloita? Ajatuksena olisi hakea sinne, mutta jos sinne ei saa omaa koiraa ottaa mukaan niin pitää miettiä uudestaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntolat löytyy kyllä. Kuulemani mukaan ovat tosin nykyisin aika täynnä, mutta eiköhän kuitenkin kaikille kauempaa tuleville asuntolapaikat järjesty. Eläimiä saa ottaa mukaan. Joku muutaman kympin maksu lemmikeistä muistaakseni perittiin joka vuosi. Luultavasti siitä syystä, kun jotain pientä tuhoa eläimet kuitenkin melkein aina saavat aikaan. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)