keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Tuplasti marsuja


Vaikka kuvassa onkin kaksi marsua liikaa, en ole sentään mennyt uusia pötkylöitä laumaan hankkimaan. Kyseessä ovat siskoni marsut, jotka olivat täällä muutaman päivän kyläilemässä.
Kyseessä on siis vajaan vuoden ikäiset pojat, jotka tunnetaan nimellä Eemeli ja Kasperi. Kasperi on kuvassa vasemmassa reunassa ja Eemeli keskellä tyttöjen välissä. Pojat ovat alkujaan ruotsista kotoisin, mutta nykyään uikuttavat jo sujuvasti suomeksi.

Marsut saivat muutamaan otteseen tehdä tuttavuutta keskenään, mutta sen enempää ei eri sukupuolten edustajia voi tietenkään yhdessä pitää. Muuten meni ihan hyvin, mutta Viola hermostui täysin joka kerta pojat nähdessään ja uikutus lakkasi vasta kun tyttö pääsi takaisin omaan häkkiin. Viola on siitä jännä, että se ei ollut koskaan kiinnostunut Mersustakaan (joka oli poika). Mikäli marsut sattuivat pääsemään esteiden yli yhteen, ei ollut pienintäkään pelkoa vahoinkopoikasista. Viola nimittäin ei tuntunut olevan koskaan kiimassa, vaan vikisi vihaisesti ja ruiskutteli kusta Mersun naamalle. Ulkonahan kaksikkoa pystyi pitämään yhdessä vapaana (vahditusti toki). Ulkoilu oli sen verran jännää, ettei Mersu ahdistellut Violaa ja Violakin osasi olla nätisti.

Ihanan virkeitä ja meneväisiä nämä pojat olivat. Omista marsuista Viola on jo neljävuotias, joten ei enää juuri muuta tee kuin makoilee. Tasoillekaan se ei enää mielellään hypi, koska alkaa olla jo kankea. Kaksivuotias Ilona on vielä hieman aktiivisempi, mutta laiskan kaverin takia ei jaksa itsekään enää pahemmin rallitella.

3 kommenttia:

 1. Onko sulla youtube käyttäjää? Ainakin tosi kiva blogi ja ihania eläimiä! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mersumarsu nimiseltä kanavalta löytyy muutamia videoita (lähinnä siskoni tekemiä), mutta sinne ei ole tullut aikoihin videoita lisättyä. :)

   Poista
  2. Okei. Kiitos tiedosta! ;)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)