torstai 18. joulukuuta 2014

Ei enää pentu


Milloinhan Manu on viimeksi esiintynyt blogissa? Enää meillä ei ole pientä kissanpentua, vaan kookas kollikissa. Manu meni jo kauan aikaa sitten koossa Pedosta ohi (mikä ei tosin ole suuri saavutus, koska Peto on kolliksi todella pieni ja siro) ja kasvu jatkuu edelleen. Pojan tassut on edelleen kookkaat muuhun vartaloon verrattuna, joten ihan pieneksi ei Manu taida jäädä.

 
Isoksi kasvava kissa myös syö paljon. Välillä Manu vetelee aamupalaksi ison annoksen jauhelihaa ja makaa sitten raatona loppupäivän ruokaa sulatellen. Peto ei ole koskaan oikein välittänyt raakaruuasta, mutta Manu tykkää kovasti. Se syö mielellään kaikenlaista lihaa ja kalaa, mitä vain sen eteen kannetaan. Sesonkiteurastusten takia se on päässyt viime aikoina maistelemaan sianlihaa ja sitäkin vetelee ihan hulluna.
 

Manun oli tarkoitus mennä alkuvuodesta leikattavaksi, mutta taitaa siirtyä myöhemmäksi. Kisu on nimittäin edelleen palliton. Outoa kyllä, sillä pallit pitäisi ilmestyä jo paljon nuorempana. Toivottavasti ei ainakaan käy niin huonoa tuuria, että olisivat piilokiveksiä kummatkin.


Lumiset kuvat on aivan tuoreita, nämä kaksi marraskuun lopulta. Huomaa hyvin että Manu on parinkin viikon aikana jo kasvanut ja kehittynyt kovasti.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)