tiistai 14. lokakuuta 2014

Sisäkausi avattu


Sisälle muutettiin oikeastaan jo lähes viikko sitten, viime keskiviikkona. Töiden takia en ole kuitenkaan ehtinyt enkä jaksanut blogiin kirjoittaa, joten tämäkin tieto tulee vähän myöhässä.

Kanila on edelleen kesken, ovi ja valot puuttuu, sekä puoli kanilaa on edelleen rakennustarvikkeiden vallassa. Mutta eipä ainakaan sade tai tuuli pääse kaneja kiusaamaan. Yllä olevista kuvista hieman näkee häkkejä (joissa vielä sisustus kesken) ja niiden asukkaita. Tarkemman häkkiesittelypostauksen teen sitten kun vihdoin on vapaata töistä. Rolle ja Leevi asuvat nekin vielä toistaiseksi kanilassa, mutta talveksi menevät lampolan kerroshäkkiin. Lampola on kuitenkin vielä tyhjentämättä ja sinne muuttaa kaneja vasta kun se on tehty. Luppalauman, Rollen ja Leevin lisäksi lampolassa tulee asumaan belgianjätit Fiona ja Jättis. Muut puput saavat majailla kanilan puolella.

Blogin banneri vaihtui vähän aikaa sitten, niin kuin joku on ehkä jo huomannutkin. Tarkoitus oli myös vaihtaa blogin tausta, mutta se ei ole useista yrityksistä huolimatta onnistunut. Joka kerta kun sitä yritän muuttaa, koko blogger sekoaa ja lakkaa toimimasta. En sitten tiedä onko vika bloggerissa (kellään muulla samaa ongelmaa?) vai koneessa itsessään. Täytyy koittaa toista konetta kunhan ehdin.

Olen myös arvontaa suunnitellut blogiin ja sellainen on vielä tämän vuoden puolella tulossa. Edellisestä arvonnasta onkin jo reilusti aikaa, taitaa melkein vuosi siitä olla.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)