maanantai 27. lokakuuta 2014

Ranskalaisneito






Eilen pääsi loppumaan valoisa aika kesken joten jäi lupaamani kuvat Aadasta ottamatta. Tänään tuli kuitenkin tartuttua kameraan jo hyvissä ajoin. Joskin aika synkkää ja pimeää tuolla näin päivälläkin tuntui olevan.

Aada päätti jo heti ensimmäisenä yönä hypätä komppariaidan yli samalla puolelle Jättiksen ja Fionan kanssa, joten ei ollut kovin pitkäaikainen tutustuttamisoperaatio. Ihan hyvin muut sen ottivat vastaan, mutta vielä jonkin verran Jättis uutta tulokasta välillä jahtailee. Yhtäkään karvatuppoa ei ole kuitenkaan revitty, joten kovin kiukkuinen ei uudesta laumanjäsenestä ole. Kiva että meni jälleen pupujen yhdistys näin helposti.

Ehkä joku on jo saattanut arvatakin, että Aadalla ja Wellulla olisi tarkoitus teettää ranskispoikue ensi kesänä. En erityisemmin rotukaneista välitä, mutta ranskikset ovat sen verran ihania että teen poikkeuksen ja ainakin tuon yhden puhtaan ranskispoikueen teetän. Seuraavassa polvessa palataankin sitten luultavasti taas risteytysten pariin. Koska Wellu on väriltään valkoinen ps (monenvärisillä sukulaisilla varustettuna), on hankala sanoa mitä värejä se periyttää. Valkoinen ps onkin ainoa täysin varma väri mitä poikueeseen tulee syntymään. Mutta myös monia muita värejä voi ulos putkahtaa, riippuen siitä kantaako Wellu keltaista ja yksivärisyyttä. Mutta poikue siis syntyy vasta loppukesästä, joten vielä on ehkä vähän liian aikaista siitä sen enempää kertoa.

Aada olisi muuten ensimmäinen kanini, joka olisi mahdollista viedä ulkomuotoluokkaankin näytille. Eipä taideta kuitenkaan koskaan näyttelyihin lähteä, sillä samapa se kuinka hyvä tai huono rotunsa edustaja Aada on. Tärkeintä että itse olen siihen tyytyväinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)