maanantai 22. syyskuuta 2014

Pieni pupupoika


Hillan poikasista asuu kotona enää kaksi pikkuista. Kotiin jäävä Helmi, sekä postauksen kuvissa esiintyvä poika. Pojan piti mennä samaan kotiin missä poikueen isä Lenikin asuu, mutta eipä sitten mennytkään. Oma koti on siis pojulle vielä hakusessa.

Mitään kiirettä ei onneksi ole, sillä uudesta kanilasta järjestyy kyllä tarvittaessa pojulle oma yksiö. Toistaiseksi on vielä Hillan ja muun lauman kanssa, sillä en sitä turhaan viitsisi paikan vaihdoksella stressata jos uusi koti löytyisikin jo pian. Mutta mikäli kotia ei pikapuoliin löydy, muuttaa poju asumaan Bumban häkkiin. Bumba kun on itsekin vielä nuori, niin ei varmaankaan astuisi poikasta aluksi niin paljon, kuin mitä aikuiset urokset.


Muutamia kyselyitä pupusta on kyllä tullut, mutta sopivaa ostajaa/kotia ei ole kuitenkaan vielä tullut vastaan. Eilen juuri pupua kyseltiin viimeksi. Aluksi ostaja vaikutti oikein asialliselta, kunnes sain seuraavanlaisen viestin: "Mikä on tiukka hinta kun meille tulisi sinne ja takaisin 100km?". Tässä vaiheessa meni totaalisesti maku ostajaa kohtaan. Kuka ihan oikeasti edes kehtaa kysyä tuollaista? Pupun hintahan on siis 30€ ja siitäkin pitäisi saada alennusta kun tulee peräti 50km päästä hakemaan. En tiedä pitäisikö tuossa tilanteessa itkeä vai nauraa. Harva meiltä lähtenyt kani on mennyt noinkaan lähelle. Eräätkin ostajat hakivat puput Äänekoskelta asti (jonne meiltä on n. 250km), eivätkä todellakaan pyytäneet saada pupuja siitä hyvästä ilmaiseksi. Jos pupua ei ole valmis hakemaan 50km päästä ilman että sen saa ilmaiseksi, herää kysymys oltaisiinko pupua valmiita kuskaamaan eläinlääkäriinkään? Entä oltaisiinko sille valmiita hankkimaan laadukasta ruokaa, vai tyydyttäisiinkö lähimarketin Oskuun?

En viitsinyt tuohon viestiin enää mitään vastata, vaikka mieli olisi tehnyt. Jääköön itse miettimään miksi vastausta ei kuulu...

Hyvän kodin etsintä siis jatkuu edelleen ja mikäli sellaista ei löydy, jää pupu kotiin asumaan.

 
Ensin pupu poseeraa yksinään...


Kunnes taustalle ilmestyy jotakin ylimääräistä...2 kommenttia:

  1. Haha, pupu vaan tuijottaa kameraa paikallaan kun kissa hiipii taustalla :D

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)