sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Jälleen yksi vähemmän


Kanilauma on jälleen pienentynyt yhdellä. Tällä kertaa ei kuitenkaan ole onneksi kyse siitä, että kukaan olisi kuollut. Jo jonkin aikaa uutta kotia etsinyt Snuffel muutti tänään uuteen kotiin. Harmittaa pojasta luopua, sillä pientä ujoutta lukuun ottamatta on kiva luonteeltaan ja myös nätti ulkonäöltään. Mutta koska urokseksi paljastui, niin olisi vaatinut oman yksiön, joka ei jättikanilla voi kovin pienikään olla. Kyllähän meille nyt oikeasti mahtuisikin vaikka kuinka monta sataa kania, mutta haluan että talvella kaneja on vain lampolassa ja konttikanilassa. Jotta Snuffelille olisi voinut järjestää kunnollisen asunnon, sen olisi pitänyt asua jossakin muualla kuin edellä mainituissa paikoissa. Ranskanluppa Wellunkin saan ihan nipinnapin mahtumaan sisätiloihin.

Kauaa ei kolmannen jättikanin paikka kuitenkaan ole tyhjillään. Mikäli asiat sujuvat suunnitellusti, muttaa meille lähiaikoina pieni belgianjättityttö. Siitä olisi tarkoitus saada kaveri Jättikselle ja saavat sitten talvella asua yhdessä vapaana lampolassa. Mahdollisesti jossakin vaiheessa porukkaan liittyy vielä kolmanneksi ranskistyttökin, mutta sen tulo ei ole vielä ollenkaan varmaa.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin edellisen postauksen jälkeen kanilauma on pienentynyt kahdella. Samana päivänä kun Helmi kuoli, lähti sen veli uuteen kotiin. Poika meni sitten kuitenkin samaan paikkaan missä sen isäkin asuu, joten sitä on mahdollista käyttää joskus kasvatuksessakin mikäli tarvetta on. Siinä mielessä ihan kiva juttu, kun kyseisestä poikueesta ei Helmin kuoleman vuoksi ketään itselle jäänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)