sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kolme kaunotarta ja karkulainen + kotia etsii

Siskokset Wendy ja Nessu, sekä niiden emänemänemä Limona saivat poseerata kameralle. Yhtä ihastuttavia neidot osaavat aina olla.
 
Tarantellegra "Wendy"

Serpensortia "Nessu"
Limonade "Limona"
Mahtaako kukaan blogin pitempiaikaisista lukijoista enää muistaa kuinka Valtteri pupu oli viime lokakuussa karkuteillä yön yli? Nyt meillä oli jälleen samanlainen tilanne, mutta tällä kertaa karkulainen oli Snuffel. Ehdin jo joskus kehua kuinka hienosti meidän jättilauma pysyy naveton lähettyvillä. No, eivätpähän pysy enää. Ympäristö alkoi kaiketi olla jo sen verran tuttu, että alkoivat liikuskella kaikkialla pihassa. Jättiksen ja Wellun sai edelleen ihan hyvin kiinni. Snuffel kuitenkin joukon arimpana ei halunnut tulla kiinni otetuksi ja sitä saikin aina hetken jahdata. Tämän vuoksi päätin sitten lopettaa kokonaan vapaana ulkoilut. Pupuille tämä ei kuitenkaan käynyt, vaan Jättis nakersi eilen seinän heikkoon kohtaan reiän, josta koko kolmikko lähti lipettiin. Jättiksen ja Wellun sain heti kiinni kun pakeneminen havaittiin, mutta Snuffel päättikin linnoittautua talon alle. Sieltä pois se tuli vain kun ihmisiä ei ollut ulkosalla ja heti kun kuuli ulko-oven aukeavan, juoksi takaisin piilopaikkaansa. Ei auttanut muu kuin jättää kani yöksi ulos ja jatkaa pyydystys operaatiota seuraavana päivänä. Hetki sitten pupu jäi viimein kiinni. Kovin mielissään ei asiasta ollut, vaan päästi ilmoille kovan kiljaisun. Nyt on kuitenkin tallessa, eikä toivon mukaan enää lähde toista kertaa karkuteille.


Tästä onkin hyvä hypätä seuraavan asiaan, eli siihen että Snuffel etsii uutta kotia itselleen. Asiaa pitkään pohdittuani olen tullut siihen päätökseen että pojasta luovun. Snuffelinhan ostin siis tyttönä, mutta kotona huomasinkin saaneeni pojan. Jättikanina Snuffel tulee vaatimaan paljon tilaa ja uroksena ei tietenkään voi asua yhdessä toisten kanien kanssa. Koska myös toinen ostamani kani paljastui urokseksi, en pysty millään molempia pitämään. Tästä syystä Snuffelille olisi uusi koti hakusessa. Tarkempi ilmoitus pojasta on täällä.
Jos/kun Snuffel löytää uuden kodin, tulen hankkimaan sen tilalle jättinaaraan, luultavasti ranskanlupan. Tämä jätti pääsee sitten Jättiksen kaveriksi. Se kun joutuu muuten olemaan ilman kaveria, kun ei voi poikienkaan kanssa enää kauaa asua.

Myös tämä pikkumies olisi edelleen koti vailla. Pojusta löytyy tarkemmin juttua täältä.

4 kommenttia:

 1. Voi juku, Snuffel on niin nätti. <3 Tarjoaisin heti meiltä kotia sille jos ei olisi jo urosta talossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urokset on kyllä siitä ikäviä, että niitä ei voi mahdottoman montaa kerralla pitää. :)

   Poista
 2. Minkä ikäisiä siskokset ovat? Ovat kyllä ihania:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäisen aikoihin nuo syntyivät, joten ovatkos ne sitten iältään suunnilleen neljä ja puoli kuukautta. :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)