tiistai 26. elokuuta 2014

Kohta kuusiviikkoisia

Hillan poikasilla tulee huomena kuusi viikkoa ikää mittariin. Enää kaksi viikkoa ja sitten poikaset Helmiä lukuun ottamatta muuttavat pois. Näiden jälkeen ei olekaan poikasia hetkeen tulossa. Seuraavat poikueet ovat suunnitteilla alkuvuoteen.
Olen jo muutaman päivän ajan yrittänyt saada poikasista kuvia, mutta tuntuu että aina sataa. Näidenkin kuvien kohdalla mietin vitsinkö niitä edes julkaista. Vaikka kaneilla onkin vapaa pääsy sisätiloihin, niin mikäs sen hauskempaa kuin istua sateessa ja möyriä pahimmissa kurakasoissa. Tästä siis johtuu poikasten ryvettynyt ulkonäkö. Toivottavasti sateet jo pian loppuisivat. Muuten joudun telkeämään poikaset kokonaan sisätiloihin, sillä ei tuon näköisiä kehtaa antaa uusiin koteihin. :)
Uusista kodeista puheen ollen, Grim Grapefruit on vielä kotia vailla.


n. Basic Banana

n. Limited Lime


n. Paranormal Papaya

u. Grim Grapufruit


u. Nebulous Nectarine


n. Magical Mango


u. Metallic Melon


Uusi kanilakoppi on jo hieman edistynyt, vaikka sateet ovat senkin rakennusta haitanneet. Kanilaan tulee tuon jo olemassa olevan nelikerroksisen häkin lisäksi kaksi uutta nelikerroksista häkkiä. Ihan joka asuntoon ei edes riitä asukasta, vaan pari koppia jää ainakin toistaiseksi tyhjilleen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita. :)